跳至

首頁

尾頁

大宅

時間真係過得快, 妹妹話咁快已經識坐... 為左唔好偏心 + 留住丫妹 bb 既時刻, 上星期一齊出去影相.... 我地仲影左 life style, 但因為個 file 太大, upload 唔到 , share 一下先

(我個仔真係好靚女, 我個女真係好靚仔 mouth: )

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=album&mid=358604&folderid=2399474&u=0

大宅

好媽媽勳章

原文章由 JAL 於 08-12-13 20:46 發表
時間真係過得快, 妹妹話咁快已經識坐... 為左唔好偏心 + 留住丫妹 bb 既時刻, 上星期一齊出去影相.... 我地仲影左 life style, 但因為個 file 太大, upload 唔到 , share 一下先

(我個仔真係好靚女 ...

你地一家四口真係好愛笑ar, 我睇唔到有邊張相係唔笑woo, haha我睇玩都好開心tim

大宅

勁似哥哥細個, 對眼.
原文章由 lps_sandy 於 08-12-13 21:42 發表

你地一家四口真係好愛笑ar, 我睇唔到有邊張相係唔笑woo, haha我睇玩都好開心tim

大宅

張張都笑得好燦爛好靚喎, 正 . 相比起我KK, 10張有9張都木口木面

原文章由 JAL 於 08-12-13 20:46 發表

(我個仔真係好靚女 ...

男爵府

張張都笑好可愛呀!
我個女都係木口木面架...

大宅

好彩個哥哥識引丫妹笑 jar, 加上我個女都勁鍾意人同佢玩

複式洋房

妹妹真係張張相都笑
哥哥好似爸爸呀.

大宅

Wah! Admire you so much!

別墅

兄妹個4張相好warm呀!!

我想他們長大後,這些合照會是他們的good memory!!

別墅

妹妹真係好可愛, 全程都笑口常開..
sweet home sweet..

別墅

JAL
d相好靚呀!妹妹笑得好甜,唔會似男仔喎!
你係Baby House影?影左幾多錢有幾多張相呀?

---------------------

大宅

係丫, 係 baby h ou s e 影架, 影左 3 個 package, 仲有一個係 life style 架, 不過個 file 太大, upload 唔到, total 就用左成 $4,5xx 蚊, 每個 package 都有 30/pcs photos, 我地另外又加左幾張, total 都有 around 70張到啦.

別墅

原文章由 JAL 於 08-12-18 11:25 發表
係丫, 係 baby h ou s e 影架, 影左 3 個 package, 仲有一個係 life style 架, 不過個 file 太大, upload 唔到, total 就用左成 $4,5xx 蚊, 每個 package 都有 30/pcs photos, 我地另外又加左幾張, total 都有 aroun ...

唔該晒你既資料呀

---------------------

大宅

好貴呀~~~~我唔捨得

不過最緊要影得靚

首頁

尾頁

跳至