自由報料

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

sarahjeff11 發表於 17-1-20 12:27
旺角診所 3698-0852
銅鑼灣診所 2890-9682
Email : [email protected]
謝謝

大宅

sarahjeff11 發表於 17-1-20 10:22
張醫生都係咁講, 所以呢幾個月係要觀察再睇情況.

有機會隻牙會變灰色,隔1,2個月又回復返,無發炎就拖住先,觀察下

大宅

回覆 sarahjeff11 的帖子

阿仔3歲年三十晚撞斷門牙. book 左聽朝睇羅國棟, 見討論對佢都幾負面, 但農曆年book 吾到其他兒科牙醫. 貴都無法. 希望佢手勢好d啦

複式洋房

lingma 發表於 17-2-3 13:13

阿仔3歲年三十晚撞斷門牙. book 左聽朝睇羅國棟, 見討論對佢都幾負面, 但農曆年b ...

兒童齒科醫生真係好難book, 每個小朋友既case都唔同,但如果睇完羅國棟後想要多個醫生既建議,可以試找張醫生!希望你小朋友早日康復

複式洋房

叻人 發表於 17-1-20 15:46
有機會隻牙會變灰色,隔1,2個月又回復返,無發炎就拖住先,觀察下

我都係咁諗,總之如果無發炎就由得佢,牙齒顏色變灰都係小問題

大宅

sarahjeff11 發表於 17-1-19 12:05
囝囝(4.5歲) 星期日下午唔小心向前仆倒, 門牙明顯向後移位, 當日因為是星期日沒有兒童牙齒專科, 只好即時去 ...

我囡都睇過羅醫生,檢查後説門牙蛀了,要全身麻醉,叫我考慮下,診金600,沒有藥,感覺很不值!!!
之後去了大圍一間牙醫,醫生幫佢整左D野係D牙面到,起碼唔駛全麻醉,但一年要檢查一次,安心D

大宅

Whatsapp 左張醫生無回音, 尋日阿仔終於脫左隻斷門牙, 要全身麻醉, 找數一萬.
羅國棟醫生都ok.最緊要處理左問題.

首頁

尾頁

跳至