自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

今年吾想煮,預八百元樓下,四人倒盤菜

朋友話大家樂,美心都ok!

魚米家如何!?

大宅

回覆樓主:

我今年食左 客家好慘,好似$888,8位。 細盤唔記得幾錢

珊瑚宮

太興, 仲送埋貨, 方便.

wcpcelia    發表於 17-1-23 10:07

大宅

bettylam 發表於 17-1-22 11:13

大家樂,係樓下方便攞

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

尋晚食左大家樂。無乜特別

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

南苑、萬里縁都好食

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

不如試吓支持社企

SiuBBee    發表於 17-1-22 21:32
333s    發表於 17-1-22 17:38

禁止訪問

伯爵府

鴻星同大美督忠誠嘅海味盆菜都唔錯
Praise the Lord!  

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

好運來

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

丫雅 發表於 17-1-22 12:29
好運來

多謝Jm
NNN

大宅

昨晚訂咗北角和平小飯店,6大1小食,幾足料!

男爵府

唔知有無jm會話自己整,好味又健康呢

珍珠宮

sillykaka 發表於 17-1-22 16:54

複式洋房

bettylam 發表於 17-1-22 11:13

元朗众兴细盘六百几就得

珍珠宮

畀面勳章 hashtag影視迷勳章

blackberry 發表於 17-1-22 12:07
不如試吓支持社企

如果早點見到我會訂呢個,不過今朝已訂Aeon嘅盤菜。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Freesia_cat 發表於 17-1-22 17:01
如果早點見到我會訂呢個,不過今朝已訂Aeon嘅盤菜。

佢地仲有其他到會。
我想試素盤菜。但我既食肉獸仔。。

子爵府

親子王國15週年勳章

sillykaka 發表於 17-1-22 16:54

BK標準答案

象牙宮

香港聖公會福利協會

社企

社企好‧廚房推出賀年糕點及盆菜[/url]

好‧廚房新春外賣盆菜
福利協會屬下社企—好‧廚房現推出賀年必選之外賣盆菜,選用珍貴原隻鮑魚、花膠、柱甫、大蝦、蠔豉等十八款精製食材,款式有「原隻飽魚至尊盆菜」(只售$888)及「瑤柱家鄉大盆菜」(只售$628),適合家庭聚會及舉辦活動之用,我們並設免費送貨服務(詳情可留意訂購表格)及加配賀年食品,任君選擇!

如欲訂購,請按此下載訂購表格,填妥後,請致電2541 7031與好‧廚房聯絡。

福利協會同工及香港聖公會教友優惠:
現凡於1月31日或之前訂購滿$1,488,即送法國紅酒或白酒一支,送完即止!

http://www2.sk####.org.hk/Site/Host/orweb2/UserFiles/image/Council%20Highlights/GK%20CNY%20Promotion%202016/%E7%9B%86%E8%8F%9C2016v2.jpg
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

香港循理會做好社企

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至