自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

現在續約要簽24個月合約, $248月費1000 MB寬頻上網家居電話同埋my TV Super ,我話唔要myTV Super ,佢話冇呢個package ,有冇試過續約而唔係呢個package呢?

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

SEND 左CUT FORM過去...佢地即時比個OFFER我..
$178 1000MB + 家居電話 + MYTV SUPER 2年...唔要電話平 $20

大宅

xeniayuen 發表於 17-1-23 14:43
SEND 左CUT FORM過去...佢地即時比個OFFER我..
$178 1000MB + 家居電話 + MYTV SUPER 2年...唔要電話平 $20 ...

係唔係最近嘅事呀?佢哋真係好麻煩,係要人做多啲嘢。張form係咪要喺門市度攞呢?

大宅

luckybaby2003 發表於 17-1-23 14:12
現在續約要簽24個月合約, $248月費1000 MB寬頻上網家居電話同埋my TV Super ,我話唔要myTV Super ,佢話冇 ...

follow

大宅

Xmas吸收勳章

剛續168 1000mb + my tv super

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

luckybaby2003 發表於 17-1-23 22:27
係唔係最近嘅事呀?佢哋真係好麻煩,係要人做多啲嘢。張form係咪要喺門市度攞呢?
...
係最近呀..個MYTV SUPER拎左唔夠一個月...

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都係同佢D sales傾唔掂數,要$198/月 100MB 續約,舊客仲貴過新客,仲要得100MB,我走去申請咗第二間,跟手FAX CUT FORM 去香港寬頻,先至再打嚟話$158/月 1000MB,係都要人做多啲嘢

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

男爵府

減齡達人勳章

原本$158/100MB, 10/1 email cut form後曾見仲貴左$188/100MB, 今日login再睇,依然係$158/100MB, 完全無平過俾我囉

大宅

我冇寄cut form,佢只offer $238/1000m
我見smartone都係用hkbn個網絡,$158包1000M及家居電話,自己上網即轉!

大宅

$178 1000MB + 家居電話 + MYTV SUPER 2年...唔要電話平 $20 ...

請問CUT FORM邊到搵吖?謝謝

大宅

Xmas吸收勳章

今日打來續約,$188連my tv,我之前都係$158,我話仲貴過之前,my tv我都唔睇,佢話通脹係貴左……
原來要cut form

子爵府

anniefish 發表於 17-1-24 17:23
原本$158/100MB, 10/1 email cut form後曾見仲貴左$188/100MB, 今日login再睇,依然係$158/100MB, 完全無平 ...

係咪住私樓

男爵府

減齡達人勳章

ykleung4 發表於 17-1-25 14:03
係咪住私樓

唔係私樓,我住公屋咋

大宅

前兩日續咗 500MB+樂視+手機 $25X
依家系唔係冇TV super送啦?

大宅

anniekwok 發表於 17-1-24 14:53
我都係同佢D sales傾唔掂數,要$198/月 100MB 續約,舊客仲貴過新客,仲要得100MB,我走去申請咗第二間,跟 ...

請問你$158 /1000m 有無mytvsuper?

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

sandycoocoo 發表於 17-1-26 10:46
請問你$158 /1000m 有無mytvsuper?

有啊~

這世上有個不變道理,那就是耶穌愛您

大宅

anniekwok 發表於 17-2-1 00:26
有啊~

我個sales堅持$168/1000m....唔肯減

大宅

回覆樓主:

我之前續約500M+MyTV Super $118 (唔記得簽24定30個月)(交左cut form 后先有的offer)

大宅

回覆樓主:

del

大宅

ciray 發表於 17-2-1 04:34
我之前續約500M+MyTV Super $118 (唔記得簽24定30個月)(交左cut form 后先有的offer)

我fax咗form去cut成個星期,未有人call我。

首頁
12345...6

尾頁

跳至