二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Young Living Premium Starter Kit (PSK) 高級入門套裝 [送價值$215236ml V-6植物油及15ml 常用精油一支, 有意請PM=)

本來呢一套 Starter Kit正價$1,565已經好抵, 佢所包括既精油都係好實用, 日常生活都可以用得著,剩係計佢個Diffuser同精油既價值已經接近$2000, 再加兩包寧夏紅飲品, 已經超過$2000

為左令你可以即時感受Young Living 100%純正天然治療級精油既好處,所以額外送你1V-6™ Enhanced Vegetable Oil 增強型複方植物油 236 ml (價值: $215 會員價), V-6 係用黎稀釋精油使用,1支可以用好耐架喇! 再送一支15ml 常用精油 (歡迎pm查詢), 另外再送你一張中英對照精油貼紙, 俾你貼係樽蓋,方便搵你想要既精油。

*** V-6™236 ml 及中英對照精油貼紙送完即止, 歡迎查詢=) ***

無論你本身已經對Young Living/精油有點認識, 只係猶疑緊好唔好試下(當初我都係咁架! XD), 定係完全未了解過Young Living, 都唔好錯過呢個機會喇! 呢個價錢係可以入埋會做會員, 之後可以享用 24% off 批發價去購買Young Living既產品添!

藉此優惠仲可以:

免費入加我地團隊既facebook臉書群組, 入面有好多使用資訊;
免費入加我地團隊既whatsapp / telegram群組, 歡迎隨時發問;
免費收看團隊於每日早丶午丶晚既facebook網上教室, 題目非常實用及廣範;
免費登記團隊內部網站, 可以隨時登入收看:
-
安全使用精油應用班
- BB
兒童精油應用班
-
懷孕分娩哺乳精油應用班
-
美容護膚減肥精油應用班
-
保健品及寧夏紅應用班
-
精油與常見疾病101應用班

.. 講下呢個套裝所包括既野先:

- 一個高品質既Dewdrop Diffuser (水滴型擴香機)

- 115 ml 100% 純正天然治療級精油

包括1Stress Away (5 ml)

另加以下其中10 (因應供貨情況而有所改動, *係代表最近套裝所包括的)

Lavender 薫衣草精油 (5 ml)*

Peppermint 薄荷精油 (5 ml)*

Lemon 檸檬精油 (5 ml)*

Copaiba 苦配巴精油 (5 ml)*

Frankincense 乳香精油 (5 ml)*

Thieves® 盜賊精油 (5 ml)*

Purification® 精油 (5 ml)*

R.C.™精油 (5 ml)*

DiGize™精油 (5 ml)*

PanAway® 精油 (5 ml)*

AromaEase 精油 (5 ml)

CitrusFresh 精油 (5 ml)

Lemongrass 檸檬草精油 (5 ml)

Orange 甜橙精油 (5 ml)

Tea Tree 茶樹精油 (5 ml)

- 2包寧夏紅 NingXia Red® ( 2安士)

- AromaGlide Roller 滾珠部件

- 10 包精油樣本

- 5張「喜歡嗎?那就分享吧!」名片樣本(英文)

- 5張「喜歡嗎?那就分享吧!」名片樣本(中文)

- 10 個「喜歡嗎?那就分享吧!」精油樣本瓶 (每個2 ml 容量)

- 品指南及價目表

- 會員資源

複式洋房

回覆 happylittlebee 的帖子

複式洋房

Quick Tips

大宅

回覆:Young Living 高級入門套裝 [9折$1408另送價值$215 V-6 植物油(236ml)]

有興趣,請pm details

複式洋房

wyching415 發表於 17-2-2 11:12
有興趣,請pm details

已PM, 謝謝!

複式洋房

Young Living是如何確保每一瓶精油都是最高品質呢?

複式洋房

Lavender

複式洋房

大宅

happylittlebee 發表於 17-1-24 13:54
Young Living Premium Starter Kit (PSK) 高級入門套裝 [送價值$215既236ml V-6植物油及15ml 常用精油一支, ...

請問送果支15ml係送邊支?
點交收?thx

複式洋房

fian0320 發表於 17-2-25 10:09
請問送果支15ml係送邊支?
點交收?thx

Pls check PM. Thanks!

首頁

尾頁

跳至