自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想網購但不知那間轉運好?
網見lotpost, buyandship,Dimbuy,但未用過怕寄失或扼重。
有冇心得分享吓?
Thanks

大宅

減齡達人勳章

skywalker05 發表於 17-1-25 16:48
網見lotpost, buyandship,Dimbuy,但未用過怕寄失或扼重。
有冇心得分享吓?

用緊buyandship 覺得吾錯

wcpcelia    發表於 17-1-30 19:14

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

有冇心得分享吓?

Buyandship,唔錯x2

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

那些花兒 發表於 17-1-25 21:53
英國?
我就用SHIPBAO,包裹3邊長度總和唔超過120厘米都以實重計算, 22蚊磅算好抵

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有冇心得分享吓?
LOTPOST平但好多劣評所以不建議, DIMBUY較貴
BUYANDSHIP是不錯的, 出貨快, 價錢合理

個人也有用SHIPBAO, 出貨會比BUYANDSHIP慢1-2天, 但價錢就平過BUYANDSHIP

另有一間GPSS我都試過, 價錢和服務也合理

複式洋房

有冇心得分享吓?

千其唔好用dim-買。 貴到嘔
尤其係大形而輕的物件,佢用體積量體重。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

千其唔好用lotpost,我中過招,而家轉用buyandship,係貴少少但可靠好多

大宅

purutaz 發表於 17-1-25 22:20
我就用SHIPBAO,包裹3邊長度總和唔超過120厘米都以實重計算, 22蚊磅算好抵

請問shipbao 大約幾耐到香港收通知領取,我件貨1/5到倉,現在仲未收email, 我之前用USA direct 仲好,shipbao 冇人覆激死我

伯爵府

michellewanhk 發表於 17-1-25 23:21
請問shipbao 大約幾耐到香港收通知領取,我件貨1/5到倉,現在仲未收email, 我之前用USA direct 仲好,ship ...
咿我每次都會即日收到電話短訊同EMAIL通知的!
你EMAIL係咪去左垃圾郵件箱呀!

你上返佢網站CHECK下係咪已可安排提貨啦!

大宅

purutaz 發表於 17-1-25 23:26
咿我每次都會即日收到電話短訊同EMAIL通知的!
你EMAIL係咪去左垃圾郵件箱呀!

Login 左入去未顯示任何訊息或顯示貨件status,我見到FB 好多人留言情況同我一樣,以後唔會再用佢地

伯爵府

michellewanhk 發表於 17-1-25 23:32
Login 左入去未顯示任何訊息或顯示貨件status,我見到FB 好多人留言情況同我一樣,以後唔會再用佢地
...
你在下面的格仔都無發現任何資訊嗎?

"可集運"係顯示零?

伯爵府

SO FAR好像每一間都有人給予劣評
其實每一間都有失件風險
要安全最好都係買埋保險
最好的選擇應該是BUYANDSHIP了, 算是負評較少

大宅

purutaz 發表於 17-1-25 23:47
你在下面的格仔都無發現任何資訊嗎?

"可集運"係顯示零?

全部0,冇資訊,剛打電話去問話冇收過parcel 㖭,激死,交涉中

大宅

michellewanhk 發表於 17-1-26 09:49
全部0,冇資訊,剛打電話去問話冇收過parcel 㖭,激死,交涉中

比埋tracking no 佢都可以話冇收,而家唔知點算

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

buyandship用過兩次,很好

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

Up

大宅

Shipbao 已經覆了我不付責任,請問報警有用嗎?可以點做?請指教?

大宅

michellewanhk 發表於 17-1-26 15:41
Shipbao 已經覆了我不付責任,請問報警有用嗎?可以點做?請指教?

已找到包裹啦,佢地話員工出錯左,間公司真係好亂下,冇下次lu

首頁

尾頁

跳至