跳至

首頁

尾頁

大宅

當然記得你啦^^你搬左之後住得慣唔慣呀? 仔仔呢排點呀?

子澄係大左, 但又曳左呢^^

大家keep 住contact 啦;)

原帖由 doryee 於 09-2-25 19:36 發表
HI 阿思
你記得我嗎,你隔離屋呀
子澄大個左好多呀
http://hk.myblog.yahoo.com/sze_0203/

別墅

Thanks a lot !

就是喜歡佢好方便......
577呎,交880蚊一個月﹗.... 我想找900呎左右,咪要$1400管理費?

請問知唔知日後地鐵會近黃埔 or 海逸豪園?

翔龍灣又唔知好唔好?

原帖由 annaanna 於 09-2-18 10:58 發表
係貴o架,我住577呎,交880蚊一個月﹗
樣樣都冇?你expect有咩?講黎聽下睇下有冇囉﹗總之就冇會所啦﹗

大宅

黃埔 及 海逸豪園都有地鐵, 黃埔就多數喺吉之島地庫及紅磡道位置。

翔龍灣實用率好低, 都唔知有無七成~~
http://hk.myblog.yahoo.com/sze_0203/

複式洋房

十期一座望和黃公園好唔好?

會不會很噪? 風水好唔好? 因聽講12期風水麻麻, 10期就在隔離, 唔知得唔得呢?
比D意見!
謝謝!

伯爵府

十期望和黃公園,即係好近發電站,如果有得揀,就唔好喇,因為長遠可能對身體唔好﹗

原帖由 Rainbow6 於 09-5-28 12:37 發表
會不會很噪? 風水好唔好? 因聽講12期風水麻麻, 10期就在隔離, 唔知得唔得呢?
比D意見!
謝謝!

複式洋房

我想問係咪其實裝修真係可以搞得掂個鑽石廳呢??? 我自己都有諗過搬唻呢度, 但係諗緊如果拉直左個廳, 梳化同電視距離好似好短咁... (我己經係睇緊9xx呎單位), 請問有咩解決方法呀?

首頁

尾頁

跳至