自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

~~深圳 - 吃喝玩樂 Part 7~~

http://forum.baby-kingdom.com//viewthread.php?tid=1853289&extra=page%3D1

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 bobo 於 08-12-15 16:27 發表

http://forum.baby-kingdom.com//viewthread.php?tid=1853289&extra=page%3D1

我代 sharon 開左新 part 啦, 過來報到啦!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 cc0524 於 08-12-15 16:29 發表

乜得你咁醒又做頭位

sharon 放完假返來都可以好多工作要清, 我幫佢開新 part 啦, 有咩錯唔好投訴呀

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

岩岩係 PART 7 出完 POST 就見你個 PART 8 , 咁咪入黎 SAY 個 HI 羅~~

原文章由 bobo 於 08-12-15 16:31 發表

乜得你咁醒又做頭位

sharon 放完假返來都可以好多工作要清, 我幫佢開新 part 啦, 有咩錯唔好投訴呀

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

No. 2

原文章由 bobo 於 08-12-15 16:27 發表

[ 本文章最後由 雪文 於 08-12-15 16:34 編輯 ]
生日月, 開心過

水晶宮

我老公呢排成日會買D小食俾我, 瓜子, 亞膠棗同蕃薯乾. 其實呢D我而家無咩食啦, 老公特等買俾我食的, 又無理由唔食送俾人加.

下次要唔要同佢講唔使啦.
生日月, 開心過

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

雪文

你講個隻蜂蜜, 有印像有印像...你5去工展會咩??

if 我去, 搵到, 又拎到, 就幫你買啦~ 我5知自己買5買野, if 自己買好多野, 就未必拎到啦

你到時再 remind 我啦~

水晶宮

OKOK,到時先來. 又唔係必須品, 有無都得加.

原文章由 多利是 於 08-12-15 16:37 發表
雪文

你講個隻蜂蜜, 有印像有印像...你5去工展會咩??

if 我去, 搵到, 又拎到, 就幫你買啦~ 我5知自己買5買野, if 自己買好多野, 就未必拎到啦

你到時再 remind 我啦~ ...
生日月, 開心過

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 雪文 於 08-12-15 16:39 發表
OKOK,到時先來. 又唔係必須品, 有無都得加.

今日唔見 JJA , 緊係去左行工展會, 去搵佢O既老友記

水晶宮

係呀, 佢係話今日去架~~

原文章由 bobo 於 08-12-15 16:43 發表

今日唔見 JJA , 緊係去左行工展會, 去搵佢O既老友記

水晶宮

buffet 仲有無提議呀??

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

bobo

工展會, 我有飛, 依你見解, 去5去好呢??

大宅

Shenzhen抵食飲茶 ~ 鍾菜

路過進來答嘴~

剛去了大劇院站A出口的地王大廈, 4樓間鍾菜 (稻香集團), 大中小特頂點, 全部$8, 非常抵食!@!

口號 ~ 海嘯與你同舟共濟

水晶宮

多謝報料~~

原文章由 潑辣美人 於 08-12-15 23:48 發表
路過進來答嘴~

剛去了大劇院站A出口的地王大廈, 4樓間鍾菜 (稻香集團), 大中小特頂點, 全部$8, 非常抵食!@!

水晶宮

早晨~~

水晶宮

Morning !

鍾菜香港都好出名, 我都想去試.

原文章由 cc0524 於 08-12-16 09:09 發表
早晨~~
生日月, 開心過

公爵府

好媽媽勳章

原文章由 潑辣美人 於 08-12-15 23:48 發表
路過進來答嘴~

潑辣美人,

妳好, 聖誕節會自己行去深圳住2日, book左酒店就近地王大廈, 請問有乜地方藉得去同食架?
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

水晶宮

CC : 我想問你做蒜頭醋成功未呀, 我今日心血來潮想整呀, 因姑奶俾咗大量蒜頭.

最好係要用咩醋呀. 我上网再睇睇
生日月, 開心過

水晶宮

你又知我有整蒜頭醋既??? 我前前後後都整左五~六樽啦!! 我係 JUSCO 買日本米醋浸, 要浸起碼一個月架, 不過自從荃灣 JUSCO 再買唔到日本米醋之後我就無再浸啦!!

原文章由 雪文 於 08-12-16 11:05 發表
CC : 我想問你做蒜頭醋成功未呀, 我今日心血來潮想整呀, 因姑奶俾咗大量蒜頭.

最好係要用咩醋呀. 我上网再睇睇

首頁

尾頁

跳至