自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

王 維 基 發 聲 明 :
未 請 辭 亞 視 CEO

王 維 基 發 聲 明 : 未 請 辭 亞 視 CEO 。

亞 視 執 行 主 席 張 永 霖 下 午 在 記 者 會 上 表 示 , 上 任 12 日 的 亞 洲 電 視 行 政 總 裁 的 王 維 基 辭 職 。

不 過 , 王 維 基 晚 上 約 10 時 , 發 表 聲 明 指 , 自 己 到 目 前 為 止 , 尚 未 提 出 請 辭 行 政 總 裁 一 職 。

王 維 基 更 直 言 , 由 於 有 關 請 辭 並 不 存 在 , 故 他 並 未 接 到 任 何 董 事 局 接 受 他 請 辭 的 通 知 。

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 #1 sonic04 的文章

咁即係有人玩緊辦公室政治la, 唔係你死就係我亡!!!!!!!!!!!!!!!!!!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

一山二虎鬥.精彩.

大宅

我買王維基勝!

大宅

峰迴路轉,等睇野
令我想起'九鐡逼宮'事件

[ 本文章最後由 BarryMami 於 08-12-15 23:25 編輯 ]

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 FA8866 於 08-12-15 23:08 發表
一山二虎鬥.精彩.

反佢既應該唔會得1, 2個人!!!!

睇下佢係咪真係遇強愈強!!!!!!!!!

[ 本文章最後由 cy101 於 08-12-15 23:18 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

伯爵府

好媽媽勳章

根本係有人要迫佢走啫, 唔係佢自己辭職
聽張永霖講乜就知啦....

我想王維基勝
亞視, 需要的唔係小變....

男爵府

好媽媽勳章

呢單野好攪笑...

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

又有好戲上演

禁止訪問

珍珠宮

無辭職,即係比人炒左 lor
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

首頁

尾頁

跳至