自由講場

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

有無人用過無線上網呀? 講緊唔係WIFI 個D, 類似"數碼隆"出個D, 插舊野係部LAPTOP 到就可以隨時上網。

原因: 有親戚係台灣會帶LAPTOP 過來, 想買舊呢D野用大概2個禮拜左右。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我而家用緊smartone 隨身寬頻...好方便

琥珀宮

原文章由 ardnas65 於 08-12-15 23:14 發表
有無人用過無線上網呀? 講緊唔係WIFI 個D, 類似"數碼隆"出個D, 插舊野係部LAPTOP 到就可以隨時上網。

原因: 有親戚係台灣會帶LAPTOP 過來, 想買舊呢D野用大概2個禮拜左右。 ...

數碼通$200一個月要預邀 6個月+簽約24個月

等待驗證會員

原文章由 appleyuen 於 08-12-15 23:24 發表

數碼通$200一個月要預邀 6個月+簽約24個月

有無D唔駛簽約, 即係好似係7仔買D 電話卡咁呢。。。。。 用完D VALUE再加。。。

琥珀宮

睇下岩唔岩

http://www.smartone-vodafone.com ... &r=2&open=1

等待驗證會員

原文章由 appleyuen 於 08-12-15 23:34 發表
http://www.smartone-vodafone.com/jsp/business/mobile_broadband/tchinese/contract_recharge.jsp?q=4&w=3&e=4&r=2&open=1

thank you!!!!!

首頁

尾頁

跳至