親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

剛去了,他們有一個區寫着for sled Only。但這區不是圍實的,我見有些在初級雪道的人滑入去,還撞到一個小朋友。我們見到,找了個 kiroro 的職員投拆,她竟然話她唔知那個是 for sled的 (那裏棟咗個好大的黃色警告牌), 還叫大人應睇實個小朋友.所以有 JM 帶小朋友去要小心>

大宅

bblover123 發表於 17-2-4 20:47
剛去了,他們有一個區寫着for sled Only。但這區不是圍實的,我見有些在初級雪道的人滑入去,還撞到一個小 ...

謝謝提醒,請問如果小朋友參加Annie Ski school 有冇呢個問題?

大宅

newterry 發表於 17-2-5 00:14
謝謝提醒,請問如果小朋友參加Annie Ski school 有冇呢個問題?
佢地會圍了一個地方教小朋友.

大宅

MWFCHAN1 發表於 17-2-5 00:37
佢地會圍了一個地方教小朋友.

咁都放心好多,有Jm 上過嗎?是否只講日文?要提前預約嗎?

大宅

小朋友剛於1月上完, 咁啱編了有講英文和普通話老師的一班, 但在報名時, 問職員, 他們說只有講日文老師, 可能見多數是hk小朋友玩, 我是去到玩前一天才報名, 有d jm 是綱上預約.

伯爵府

newterry 發表於 17-2-5 00:45

阿女六歲多!同班日本人多!佢有一個英語識員translate 比佢!其實教的動作幾簡單!

伯爵府

newterry 發表於 17-2-5 00:45

答唔到你,我係官網预約再比$

大宅

claudialuk2011 發表於 17-2-5 05:41
答唔到你,我係官網预約再比$

謝謝告位,囡只有4歲,上全日有點擔心佢要搵媽咪

男爵府

回覆 newterry 的帖子

ski 的應無問題。

大宅

newterry 發表於 17-2-5 10:01
謝謝告位,囡只有4歲,上全日有點擔心佢要搵媽咪

我仔上半日佢話好玩,其實咁細大部份時間都係玩都唔係話認真學嗰隻,佢話有卡通時間

大宅

kelikala 發表於 17-2-5 12:04
我仔上半日佢話好玩,其實咁細大部份時間都係玩都唔係話認真學嗰隻,佢話有卡通時間
...

我呢幾日都間時同佢brief 吓

大宅

bblover123 發表於 17-2-4 20:47
剛去了,他們有一個區寫着for sled Only。但這區不是圍實的,我見有些在初級雪道的人滑入去,還撞到一個小 ...

請問你住kiroro幾錢一晚?

男爵府

回覆 MAYHO23 的帖子

三晚二大二小連早餐合共 151000Yen

大宅

MAYHO23 發表於 17-2-11 09:47
請問你住kiroro幾錢一晚?

我本來22800 兩大一小包早餐,email 佢想加埋晚餐依家31200 包埋兩大人晚餐 (每人包4700 yen). Sheraton buffet 就剛4700, 如Tribute 就5000 yen, 不過唔知有咩分別

首頁

尾頁

跳至