自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

pls pm the taobao link to me.

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Who did not receive the link? Pls PM me again.

複式洋房

Pls PM me the link. Thanks

大宅

pls PM me, thanks

禁止訪問

大宅

回覆 #1 catherine00 的文章

Please also PM to me, thanks!

公爵府

原文章由 bbdou 於 08-12-20 00:27 發表
我12月頭係呢間都買左好多書,多數都係RMB3一本的小閱讀書,我總共買左70本書,RMB605,其中4本係RMB60的原版書!佢而家係買滿書價RMB300就免快遞費送來香港,我覺得好抵,不過D書有部份有D折痕或小瘕疵,不過小朋友睇我覺得冇所謂,反 ...

如果只買好少書, 點比錢?

男爵府

Either you ask the other BK ma ma to help you, or you go to the bank in Shenzhen to bank in the $.

原文章由 Cammy3007 於 08-12-30 10:43 發表

如果只買好少書, 點比錢?

男爵府

Post here, hope not to delete by editor.

http://store.taobao.com/shop/xshop/wui_page-cat-34395304.htm

大宅

cylee : 我岩岩 pm 左你. 請覆我呀

禁止訪問

男爵府

Reply you already. Pls check.
原文章由 siumeikwok 於 08-12-30 13:51 發表
cylee : 我岩岩 pm 左你. 請覆我呀

民房

can you please pm me??? thank you so much~~

大宅

好媽媽勳章

我都好想買, 可以幫我買 / pm我教我買嗎?
[email protected]

子爵府

PLease PM me the details, thanks!

首頁

尾頁

跳至