婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

回覆 heycutiepie 的帖子

我照咗,係胸軟組織位有d發炎. 如果你feel到有粒粒你去照下,唔好擔心

洋房

我照完係胸軟組織位有d發炎你如果feel 到有粒粒去照下, 唔好擔心

洋房

回覆 Litada 的帖子

我照完係胸軟組織位有d發炎你如果feel 到有粒粒去照下, 唔好擔心

大宅

熱血勳章

Litada 發表於 17-3-15 21:35

無事就好!我成日超痛,係年齡愈大愈痛,可能有乳腹腺增生,唔該你我會約時間去照

洋房

http://www.breasthk.com/fibrocystic-disease/
依篇野係講乳腺增生, 你都會無事架。希望幫到你啦

大宅

熱血勳章

Litada 發表於 17-3-15 22:49
http://www.breasthk.com/fibrocystic-disease/
依篇野係講乳腺增生, 你都會無事架。希望幫到你啦:fortuna ...

Thank you

洋房

去私人既體檢公司檢查好D WO, 好過政府吾洗等咁耐

男爵府

Litada 發表於 17-3-15 17:57

我今日都照咗超聲波驗乳房,即時知大約情況。 因為左邊胸痛咗成個月,嗰種痛好似 ...

請問係唔係即時知結果

大宅

回覆 betty3455 的帖子

通常報告要等7 個工作天

別墅

如m 痛,你可以食supplements 調理下,有個同事,佢係勁痛,郁唔到個隻,佢食完兩個月調理左,而家好左好多,嚟m仲唔會好似以前甘甘多暗瘡。後生女,m痛好正常,調理下就得。子宮健康,人都容光煥發,可以保持青春。年年22歲
我以前未生個時個胸有奶水流出,之後照左又冇事,所以去睇睇,放心,冇事嘅。

大宅

熱血勳章

michelleruixia 發表於 17-3-29 15:26
如m 痛,你可以食supplements 調理下,有個同事,佢係勁痛,郁唔到個隻,佢食完兩個月調理左,而家好左好多 ...

Thx你!以前食過月見草膠囊,無左m痛但係一無食就會痛返,同埋爆左好多瘡...可能唔岩我食,遲下搵中醫調理下
子宮已經照左超聲波,有粒細細的瘤,醫生話正常好多女仔都有,不過驚會隨年齡愈來愈大,同埋結果出來發現我子宮內膜好薄雖然唔會咁快生b,都幾擔心

複式洋房

剛剛做完身體檢查
真的什麼都有
再自己加超聲音肝, 胸
及乳房X光造影檢查(Mammogram)
再加肝驗X體

拿打素
共$4100
http://www.ucn.org.hk/?c=health_ ... maintenance_program

又平又OK

子爵府

betty3455 發表於 17-3-21 22:52
請問係唔係即時知結果
Push

首頁

尾頁

跳至