心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

心聲:狗仔隊,放過我吧!

心聲:狗仔隊,放過我吧!

既然有緣平水相逢,又何必處處迫人呢!

你哋有你哋扮家長分享你哋虛構經驗搵錢,被人踢爆,又再開多幾個 A/C 囉!河水不泛井水。

我可以話俾你哋聽 , 你哋點錯「相」啦,我唔係你哋要搵既人。

你哋或者知我係邊個?咁仲好!我乜都冇推介過,乜都冇sell 個,乜經驗都冇扮過同人分享, 我怕咩?最重要,我真係六月先喺BK開「第一」亦係「唯一」既A/C,我根本就冇目的,上BK,只係得閒吹下水,與你哋有何相干?我年年交稅交standard rate, 嗰一千幾百BK媽媽錢,我係唔會同你哋爭既,放心喎,如果你哋真係識我,仲應該收下口啦。

唔好再自以為是,以為人哋唔知你係邊個啦,最終做左傻仔落唔到台重衰!

面就人哋俾,架就自己丟。都話左:「若要人不知,除非己莫為…….天網灰灰呀!」 成日口口聲聲自求多褔,不如人情留一線吧啦…….。其實好多好多人都知你哋身份啦!再講明白D,係好多人都知你哋係乜水,唔只係身份。

你哋話我搞事好乜都好啦,我只想講出我既心聲,就係我上BK 吹下水啫,冇目的既,唔該高台貴手,唔好成日好似「導彈」咁追住我記住我寫過既所有野。

男爵府

Re: 心聲:狗仔隊,放過我吧!

?-( ?-(

公爵府

畀面勳章

搞咩呀? ?-( ?-( ?-(

複式洋房

?-( ?-( ?-(

男爵府

姐係點?? ?-(
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

男爵府

畀面勳章

究竟發生咩事呢..... ?-( ?-( ?-(

複式洋房

唔明喎 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

大宅

viginninia 寫道:
唔明喎 ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

me too ?-(

複式洋房

dummypimp:

what are u talking about????

are u crazy!~

stevendad. ?-( ?-( ?-( ?-(
keeping saving

子爵府

好媽媽勳章

咁又唔駛話人crazy... 唔明咪唔明囉...
呢度係心聲留言, 佢都可以舒發自己感覺架.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

睇到我一頭霧水......不過都希望你嗔完會開心啲啦~

?-( ?-( ?-(
生活靜靜似是壺水....

民房

令我諗起藍潔瑛呀 ?-(
最近好似又話佢自己報警幾次話俾o野搞
但其實係佢自己精神失常虛構出o黎............

大宅

阿早! 寫道:
咁又唔駛話人crazy... 唔明咪唔明囉...
呢度係心聲留言, 佢都可以舒發自己感覺架.

謝謝,
其實人地覺得我crazy都正常,唔知發生乜事,俾我睇到啲o甘既留言,我自己都可能會o甘諗啦....但我喺BK係無求,冇目的,所以冇形象對我係冇相干,...呢度係虛擬cyber world啫...

人地點諗, 我都冇乜所謂,最緊要狗仔隊當事人知就得啦....我只想佢地知,佢地點錯相,唔好繼續以為自己好醒,開口埋囗又話人傻仔,又話咩咩...總有一日你嘅貢獻,會為你帶來你需要的回報(佢以為個個都好似佢地o甘,上BK都要計回報,有目的,不斷將自己做過既野,以己度人),.. 又四周圍PM人叫其他members支持佢 (又唔知好多其他明智既members居然將佢地D傻仔野話番俾我聽...哈)

唉 !!!....真係俾佢地D白痴野笑到我死.....我費事佢走火入魔, 好似精神分裂o甘, 最後搞到一鑊泡落唔到台, 所以就講清楚佢地聽,佢點錯相同我上BK係冇目的囉....仲有就係叫佢地收下把口...人情留一線

其實佢地係度揾錢,關人乜事啫,冇人理佢地架喎,係佢地自己死要面唔敢俾人知, 做事又唔得光明磊落啫。有時間, 揾多D生意吧啦....家家有求,只要佢地既野Value for money就得啦, 冇人會care喎。無謂浪費時間去做狗仔隊啦.....

民房

Sorry, I still not understand what you are talking about!

Can you explain in details! ?-(

等待驗證會員

咩事??? 呻完舒服d就好咯!!!

子爵府

醒目開學勳章

?-(

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

其實我都唔係好明你講既野。(可能我係新加入) 不過,有o的我都幾認同!上黎呢個網,有時都係因為大家無聊,想搵人傾下計,或者八下o的新資訊,交流下。但我覺得有部份人講野會比較直(串 ?!), anyway,唔認同既話,都可以坦白表態,但千祈唔好人生攻擊囉~! 好hurt架嘛!
Childhood is journey, not a race.

子爵府

是是但但,
我好認同你的講法, 討論還討論, 語氣最好溫和點, 不要開口埋口鬧人, 況且大家對文字都好敏感, 有時去得太盡。
為了可以繼續得閒聊聊, 我見親罵戰都走夾唔抖。

不過, 其實我都係唔明開topic 位媽咪想講乜?? 算啦, 可能糊塗是福.

大宅

?-( ?-( ?-(

大宅

行無愧怍心常坦,身處艱難氣若虹

首頁

尾頁

跳至