自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

涉人獸交獲准保釋 被告涉庭外打傷攝記

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20170210/56285898
加多一條罪

wcpcelia    發表於 17-2-11 20:05

珊瑚宮

回覆樓主:

醜到呢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

拿住舊石頭, 再隊自己個頭入草叢想點? 扮鴕鳥 ?

公爵府

Happyhappylive 發表於 17-2-10 16:00
醜到呢
鄧佢屋企人慘, 影衰晒!

男爵府

回覆樓主:

佢係變態,但記者應該都唔好得好邊

414928    發表於 17-2-10 19:01
kamjjj    發表於 17-2-10 17:01

珍珠宮

變態,諗起都想嘔

禁止訪問

回覆樓主:

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

pi0219 發表於 17-2-10 16:04
鄧佢屋企人慘, 影衰晒!

佢老婆可能仲以為自己老公係好人添 --呢單野未被踢爆前。

大宅

回覆樓主:

佢係有錯!不過可能人地有精神問題都唔出奇!追住來影~相信係承受唔到壓力先打人!如果佢係變態佬,殺人犯、強姦犯、搞小朋友個D更應見樣La!又唔見記者影人樣?利申:愛狗人仕!

kamjjj    發表於 17-2-10 17:01

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

子爵府

我估佢都係走投無路,無家可歸了。

被捕踎監,反而有塊瓦片遮頭。

果然是,色字頭上一把刀。
一子錯,滿盤皆落索。

水晶宮

成件事對佢家人既壓力可想而知
希望唔好做傻事

by the way, 啲記者咁追法好易出意外

禁止訪問

大宅

死變態, 仲打人, 做得衰野預比人影啦! 走出馬路車跛佢對腳就岩啦!

公爵府

1010mum 發表於 17-2-10 16:13
我估佢都係走投無路,無家可歸了。

被捕踎監,反而有塊瓦片遮頭。

佢踎監都可能要獨立監禁, 如果唔係可能會比其他獄犯.....

侯爵府

hs3290 發表於 17-2-10 16:10
呢個變態佬咁多記者唔打,係要打呢份,應該無乜人可憐個記者
...

咁都可以扯上政治嚟講?!
被咁多人追住,個變態佬鬼知邊間報紙咩!

qooqoo514    發表於 17-2-10 16:41

大宅

kkvicky 發表於 17-2-10 16:19
咁都可以扯上政治嚟講?!
被咁多人追住,個變態佬鬼知邊間報紙咩!

如果香港冇記者,我地又點可以坐係度,知道香港發生緊咩事。點解去追訪新聞比人打,都仲要比人怪

大宅

BK Milk勳章

係咪精神病呀

象牙宮

引用:拿住舊石頭, 再隊自己個頭入草叢想點

原帖由 pi0219 於 17-02-10 發表

拿住舊石頭, 再隊自己個頭入草叢想點? 扮鴕鳥 ? ...
佢覺得好醜掛,唔知會唔會睇唔開。

首頁

尾頁

跳至