跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

With our endless greetings to our babies:

Reaching new heights.......
Happy lives......
Outstanding achievements.....
Free from worries.......and
All dreams come true......

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?test=asc&tid=1899215&pid=29790209&page=100&extra=page%3D1#pid29790209

伯爵府

報到

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

到...x'mas!!

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

報到!

伯爵府

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 14:52 發表
With our endless greetings to our babies:

Reaching new heights.......
Happy lives......
Outstanding achievements.....
Free from worries.......and
All dreams come true......
...

希望個個大人/小朋友都開開心心過每一天

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

好似周小姐同偽生結婚呀....

大宅

唔好意思, 唔記得走過黎添

再post先~~

係喎....你地返左學果d, 學校有冇要家長預備小食, 聯歡果日要帶返去呀?! 唔知整咩好....我自己原先諗煮腸仔, 獅子狗, 魚旦果d, sf就提議茄汁豆腸仔, 都好easy又yummy, 不過我怕佢地仲細, 食d咁汁既野, 會好dirty and "now搞"

伯爵府

原文章由 angelhon 於 08-12-18 14:57 發表
係喎....你地返左學果d, 學校有冇要家長預備小食, 聯歡果日要帶返去呀?! 唔知整咩好....我自己原先諗煮腸仔, 獅子狗, 魚旦果d, sf就提議茄汁豆腸仔, 都好easy又yummy, 不過我怕佢地仲細, 食d咁汁既野, 會好dirty and ...

學校無suggestion比你哋咩, 不過有汁既食物佢哋又食得幾麻煩, 你諗果d都ok呀, 一粒粒容易"吉"

大宅

晴晴放學先出黎既話, 我怕會好趕or好晏, 所以學校假期出黎就比較好, 但下一個學校假期要去到新年, 新年我地又唔得, 再下一個就係3月, 希望我唔洗食谷種食到3月掛

QUOTE:
原文章由 littlecar 於 08-12-18 14:56 發表
好呀..不過屎媽仲放緊大假..瑞媽都未開始返工.另外仲有小伸媽...

男爵府

唔係呀化? 咁terrible?

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:02 發表

翡翠宮

甘你想唔想等屎媽..

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:04 發表
晴晴放學先出黎既話, 我怕會好趕or好晏, 所以學校假期出黎就比較好, 但下一個學校假期要去到新年, 新年我地又唔得, 再下一個就係3月, 希望我唔洗食谷種食到3月掛

QUOTE:
原文章由 littlecar 於 08-12-18 1 ...

翡翠宮

我你自由廣場果邊睇到架...

原文章由 MMLCY 於 08-12-18 15:05 發表
唔係呀化? 咁terrible?

伯爵府

原文章由 anaBB 於 08-12-18 15:01 發表
孖B媽,
瑞瑞都好曳, 乜野拿起手就掉, 打晒手掌都忍唔到.
成日疴屎係底褲, 佢識講架, 不過疴完先講
瑞瑞又係好驚舅父, 細個一見舅父就喊, 後來舅父養兔仔, 佢想玩兔仔, 先冇咁驚 ...

卓晞都仲未戒到片, 佢痾屎雖然無同我哋講, 但我哋見到佢定晒型就知要痾屎, 不過痾尿就唔肯同我哋講, 最多都係痾完話我哋知濕咗 , 希望最遲出年summer戒到啦

翡翠宮

小小三文治...得唔得架???? 我都無呢d經驗....或者叫41+-幫你整曲奇....

原文章由 angelhon 於 08-12-18 15:04 發表
唔好意思, 唔記得走過黎添

再post先~~

係喎....你地返左學果d, 學校有冇要家長預備小食, 聯歡果日要帶返去呀?! 唔知整咩好....我自己原先諗煮腸仔, 獅子狗, 魚旦果d, sf就提議茄汁豆腸仔, 都好easy又yum ...

大宅

想呀....等佢要幾時?

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:06 發表
甘你想唔想等屎媽..

伯爵府

原文章由 littlecar 於 08-12-18 15:02 發表

佢咁衰, 仲同佢一齊

首頁

尾頁

跳至