跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

甘我想問再生都係女...要唔要再生架....

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 16:31 發表
Of course 生仔 la. My C6 is a village person, land and money can only be shared to MALE.

My 62 is a traditional village man, when Kei Kei was still in my tummy, he required us (wives of the 1st, 3rd, ...

伯爵府

醒目開學勳章

nana 咁你係咪有好消息公佈呀
原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 16:31 發表
Of course 生仔 la. My C6 is a village person, land and money can only be shared to MALE.

My 62 is a traditional village man, when Kei Kei was still in my tummy, he required us (wives of the 1st, 3rd, ...

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

如果我生左個女....一定俾我縱壞.....

原文章由 Baby承恩 於 08-12-18 16:39 發表
呢d野唔好理姐......

以前都有聽人講啦...
生仔就好聽....生女就好命.....

仲有:
仔係飛鏢....女係回力鏢

我好想有個女呀...................

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

搞咩?! 我得閒既唔介意幫手book下場, 做下聯絡架~~

原文章由 蛋蛋媽 於 08-12-18 16:29 發表
我仲以為聖誕/新年有野玩tim...

angel, 不如你又搞吓d野比我地d bb玩吓吖.....

伯爵府

醒目開學勳章

咁你今晚返去開始努力d la 我都想你生多個女呀!多個女謙謙多個機會. 加油呀+-!
原文章由 Baby承恩 於 08-12-18 16:39 發表

以前都有聽人講啦...

仲有:

男爵府

好媽媽勳章

It's hard to say, so I just want to have a baby boy this time.......
mouth: mouth: mouth:
原文章由 littlecar 於 08-12-18 16:36 發表
甘我想問再生都係女...要唔要再生架....

男爵府

好媽媽勳章

Not yet.
I'll add oil.....

原文章由 lovelyfelix 於 08-12-18 16:37 發表
nana 咁你係咪有好消息公佈呀

男爵府

好媽媽勳章

Thank you +-.
You're so rich that you can have 10 boys and 10 girls....

以前都有聽人講啦...

仲有:

男爵府

好媽媽勳章

But, maybe Mr.T like a baby boy first......
原文章由 littlecar 於 08-12-18 16:41 發表
如果我生左個女....一定俾我縱壞.....

翡翠宮

甘我都好希望你生仔呀.....

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 16:43 發表
It's hard to say, so I just want to have a baby boy this time.......
mouth: mouth: mouth:

子爵府

畀面勳章

希望你想o個樣得o個樣啦...不過唔好比太大壓力比自己, 小朋友lee樣野真係講緣份....好多野唔係你控制之內架! 唔洗理d唔化唔文明嘅人架!

翡翠宮

係呀...佢係好鍾意仔....不過可能佢唔想要我生....要果d張茅同佢生呢

原文章由 NaNa2005 於 08-12-18 16:46 發表
But, maybe Mr.T like a baby boy first......

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

翡翠宮

甘你細妹會唔會再生????

原文章由 Baby承恩 於 08-12-18 16:47 發表
no la...你都識叫我做41+-la.... 生唔出lu....

男爵府

好媽媽勳章

Thank you littlecar and 蛋蛋媽.......

原文章由 蛋蛋媽 於 08-12-18 16:47 發表
希望你想o個樣得o個樣啦...不過唔好比太大壓力比自己, 小朋友lee樣野真係講緣份....好多野唔係你控制之內架! 唔洗理d唔化唔文明嘅人架!

子爵府

畀面勳章

想就做野啦, 你諗清楚e家唔實行, 第時咪後悔呀...

以前都有聽人講啦...

仲有:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

首頁

尾頁

跳至