潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

我11月份買咗兩個袋, 共6仟幾蚊, 即時有1仟蚊coupon, 我買咗兩支香水, 1支bodylotion,補回差額幾10蚊

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Please check pm, thanks ~

原文章由 YanYan0116 於 08-12-28 23:33 發表

咁抵, 可唔可以post張相睇睇.

大宅

原帖由 YanYan0116 於 08-12-25 12:06 發表

我訂過袋, SHIPPING揀UPS WORLDWIDE SAVER就可以FREE, (做到31/12/2008), 大約7-10日便收到, 都算快.

想問下有關送貨運費方面, 佢地係會O係某一段時間唔駛運費, 定係用UPS WORLDWIDE SAVER就一定唔駛錢.唔該

大宅

只係某一段時間做promot先唔駛運費架,而家係要嘅,你可以checkout睇睇運費幾多(只要唔做payment個step住).

大宅

我都係呢度買左2個袋AR

http://www.shopbop.com/graffiti-standard-supply-tote-marc/vp/v=1/845524441831579.htm?folderID=2534374302024262&fm=browse-brand

http://www.shopbop.com/photo-standard-supply-weekender-marc/vp/v=1/845524441831553.htm?folderID=2534374302024262&fm=browse-brand

想確認吓,佢地係咪美金GA??

原帖由 Haylie媽媽 於 09-1-2 19:00 發表
只係某一段時間做promot先唔駛運費架,而家係要嘅,你可以checkout睇睇運費幾多(只要唔做payment個step住).

伯爵府

我都係聖誕前買左Graffiti Standard Supply Tote, 用美金重7天內收到貨

大宅

HI 子霖, 你訂哩兩個袋運費要幾多, 好似訂超過USD250就唔駛運費. 係咪呢? 我都想訂野, 但我訂唔過USD250,

伯爵府

31/12前至係free ship't, 而家好似5係lu

原帖由 Minniechung 於 09-1-4 23:16 發表

HI 子霖, 你訂哩兩個袋運費要幾多, 好似訂超過USD250就唔駛運費. 係咪呢? 我都想訂野, 但我訂唔過USD250,

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

等我都去 SEE SEE~

大宅

Minniechung,
我訂左OVER USD250,佢無計我運費呀.

原帖由 Minniechung 於 09-1-4 23:16 發表

大宅

原帖由 子霖 於 09-1-7 01:11 發表
Minniechung,
我訂左OVER USD250,佢無計我運費呀.

唔該哂, 子霖

伯爵府

剛收到e-mail, 至到15/1夜晚 (美國時間計)有extra 20% discount 喎,

男爵府

原帖由 pat614 於 09-1-4 13:04 發表
我都係聖誕前買左Graffiti Standard Supply Tote, 用美金重7天內收到貨

係咪白底黑字黑公仔圖案架?

唉,我之前係CWB既Twist買你呢隻款, 折左都要 $12xx呀

伯爵府

係呀, 好多skull圖案, 5知專門店原價幾$呢

原帖由 ibmabc 於 09-1-14 12:27 發表

係咪白底黑字黑公仔圖案架?

唉,我之前係CWB既Twist買你呢隻款, 折左都要 $12xx呀

大宅

Marc and Jacobs Final sale starting today 60% off!
原帖由 pat614 於 09-1-14 13:19 發表

大宅

原帖由 Christmas 於 09-1-15 21:45 發表
Marc and Jacobs Final sale starting today 60% off!

折左o個d貨品, 會唔會折上折呢

珍珠宮

唔知減到幾時哩???

原帖由 Christmas 於 09-1-15 21:45 發表
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

禁止訪問

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Please check the Gateway Shop, TST Hotline : 2956 0886 or 2882 6207

原帖由 wai001 於 09-1-18 17:05 發表
唔知減到幾時哩???

男爵府

原帖由 pat614 於 09-1-14 13:19 發表

我覺得這品牌的袋好唔耐用,我嗰個3個月個扣已經爛咗

首頁
12345...8

尾頁

跳至