潮流時尚

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

Yes, HK$4,190

珍珠宮

想知TWIST 多唔多MARC BY MARC JACOBS O既綴布手袋賣哩???
THANKS!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

大宅

原帖由 wai001 於 09-2-15 12:07 發表
想知TWIST 多唔多MARC BY MARC JACOBS O既綴布手袋賣哩???
THANKS!!!

又一城專門店有綴布手袋!
新返貨

大宅

我想訂哩個袋, 有無人係哩個綱訂開野.
http://www.shopbop.com/pretty-ny ... amp;fm=browse-brand

伯爵府

我聖誕前都係呢個網訂左3個mmj, 好快收到

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 12:33 發表
http://www.shopbop.com/pretty-nylon-stitched-tate-tote/vp/v=1/845524441838125.htm?folderID=2534374302024262&fm=browse-brand

大宅

原帖由 pat614 於 09-2-16 13:17 發表
我聖誕前都係呢個網訂左3個mmj, 好快收到

早知join 埋你啦, 你訂左邊幾個款. 俾錢方面係咪俾信用咭no 的

伯爵府

我都想訂呢款, 我係mj官方網站見過呢款, 不過佢係show green colour.

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 13:34 發表

早知join 埋你啦, 你訂左邊幾個款. 俾錢方面係咪俾信用咭no 的

大宅

原帖由 蘑菇 於 09-2-16 13:53 發表
我都想訂呢款, 我係mj官方網站見過呢款, 不過佢係show green colour.

我鍾意黑色或深紫色, 不過香港MJ 専門店無哂黑色, 而深紫色香港未賣.

伯爵府

訂左個d款家陣冇啦, 我用visa過數, purchase order 比 vise no#便可, 我訂其中一個袋size比佢website所講大左, 我要求退貨, 雖然要自己比運費, 但佢offer番usd75.00 coupon比我, 另佢地係收到袋后5天都refund番$$去我visa card a/c

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 13:34 發表

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 13:56 發表

我鍾意黑色或深紫色, 不過香港MJ 専門店無哂黑色, 而深紫色香港未賣.

上星期在landmark見到有綠色同彩藍色, 仲有一個款個底係圓架, $1890.

我聖誕時在shopbop買了黑色, 有少少後悔tim, 新款的質地係厚d.

伯爵府

其實shopbop同係香港mmj買既質量係有5同, 同一個款shopbop係薄d架,

原帖由 YanYan0116 於 09-2-16 16:02 發表

上星期在landmark見到有綠色同彩藍色, 仲有一個款個底係圓架, $1890.

我聖誕時在shopbop買了黑色, 有少少後悔tim, 新款的質地係厚d.

伯爵府

原帖由 YanYan0116 於 09-2-16 16:02 發表

想問唔係圓底個買幾錢呢?

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 pat614 於 09-2-16 16:44 發表
其實shopbop同係香港mmj買既質量係有5同, 同一個款shopbop係薄d架,

原來如此.

男爵府

請問如在香港專間店買大 size 同埋中size 的價錢如何?

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 12:33 發表
http://www.shopbop.com/pretty-nylon-stitched-tate-tote/vp/v=1/845524441838125.htm?folderID=2534374302024262&fm=browse-brand

伯爵府

想問你係邊度見過有深紫色, 咁d字係咩顏色線呢?, 我超鍾意呢個款, 之前係net-a-porter.com訂過1個大size淺灰色絹質地同款既袋,不過net-a-porter.com而家無呢個新款袋.

原帖由 Minniechung 於 09-2-16 13:56 發表

男爵府

原帖由 蘑菇 於 09-2-17 08:58 發表
想問你係邊度見過有深紫色, 咁d字係咩顏色線呢?, 我超鍾意呢個款, 之前係net-a-porter.com訂過1個大size淺灰色絹質地同款既袋,不過net-a-porter.com而家無呢個新款袋.

...

你訂過呢間?信唔信得過呀?送貨要幾日先到?

伯爵府

訂過1次, credit card過數, received within 1 week after ordering.

原帖由 ibmabc 於 09-2-17 10:04 發表

你訂過呢間?信唔信得過呀?送貨要幾日先到?

大宅

我今日去SOGO MJ SHOP 睇過, 黑色同啡色又出番, 同之前唔同之處係D暗字係大字. 質地同彩藍/綠色有D唔同, 黑啡貴D, 硬正D.

伯爵府

net-a-porter.com d款比較舊, 無咁updated.

原帖由 建男媽咪 於 09-2-4 16:57 發表

無喎, 不過以下個網我朋友個表妹幫襯過, OK, 你可以睇吓
www.net-a-porter.com

伯爵府

咁幾錢呀? 唔知又一城間有冇呢? 好想買呀?

原帖由 Minniechung 於 09-2-17 18:54 發表

我今日去SOGO MJ SHOP 睇過, 黑色同啡色又出番, 同之前唔同之處係D暗字係大字. 質地同彩藍/綠色有D唔同, 黑啡貴D, 硬正D.

首頁
23456...8

尾頁

跳至