潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 ironstraight 於 09-2-20 20:15 發表
我今日係街見到你地講近個款,有個女仔揹桃紅色~~超靚~~唔知係咪一樣價錢...同埋會唔會已經冇貨呢...因為都唔見你地提呢隻色~

http://www.marcjacobs.com/#lookId=13&folder=/marcbymarcjacobs/women/resort08/bags&
哩個款係shop 到唔見有桃紅色賣的. 你見到的真係哩個款.

伯爵府

麻麻地咋, 我上季買左個近似款係灰色架, 我覺得幾岩我, 所以諗住再買tim

原帖由 Minniechung 於 09-2-20 23:53 發表

哩個款賣$1890, 得藍色, 同一個SIZE. 款幾特別. 但我"咩"係身上痳痳地.

伯爵府

年尾係shopbop見到有桃紅色

原帖由 Minniechung 於 09-2-21 00:09 發表

http://www.marcjacobs.com/#lookId=13&folder=/marcbymarcjacobs/women/resort08/bags&
哩個款係shop 到唔見有桃紅色賣的. 你見到的真係哩個款.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ironstraight 於 09-2-20 20:15 發表
我今日係街見到你地講近個款,有個女仔揹桃紅色~~超靚~~唔知係咪一樣價錢...同埋會唔會已經冇貨呢...因為都唔見你地提呢隻色~

桃紅色好似係上年出架WOR,我諗而家無晒呢D色LA,不過我見YAHOO拍賣都有人話在外國OUTLET拎番來HK賣,我都心思思想買,但又驚係假野,但門市又無晒呢隻色

大宅

係呀係呀~係呢個款~~不過好sharp架~~佢著住白色長身衫,襯得幾靚~~呢個係專門店係咪都係$2000留下??其實我都幾鍾意mj既袋...不過我以前睇果d好貴...成四五千,唔知有咁經濟...

男爵府

原帖由 xsmama 於 09-2-21 10:47 發表

桃紅色好似係上年出架WOR,我諗而家無晒呢D色LA,不過我見YAHOO拍賣都有人話在外國OUTLET拎番來HK賣,我都心思思想買,但又驚係假野,但門市又無晒呢隻色 ...

我都想買桃紅色,如果搵到通知,thanks.

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 翹翹咪咪 於 09-2-21 11:03 發表

我都想買桃紅色,如果搵到通知,thanks.

YAHOO拍賣你驚唔驚呀??

侯爵府

請問呢隻袋,mj仲有冇貨呀?
係唔係已經冇左喇??
http://www.marcjacobs.com/#lookI ... /resort08/bags&

大宅

原帖由 eunice23 於 09-2-21 12:53 發表
請問呢隻袋,mj仲有冇貨呀?
係唔係已經冇左喇??
http://www.marcjacobs.com/#lookId=40&folder=/marcbymarcjacobs/women/resort08/bags&

我O係上星期五又一城MJ shop 見到有得賣.

侯爵府

原帖由 Minniechung 於 09-2-22 15:58 發表

我O係上星期五又一城MJ shop 見到有得賣.

咁你知唔知幾錢呀??同埋係唔係有幾隻色架?
thx

伯爵府

諗緊買藍或綠危, 你見過實物, 覺得邊隻色靚d呢?

原帖由 Minniechung 於 09-2-21 00:06 發表

我最後都買左黑色大SIZE, 價錢係1990, 仲貴過同SIZE既籃或緑, 因為黑色質地實正D. 藍色我試過兩個款. "咩"上去唔係太靚, 比較難襯衫. 係街上我見到D人用藍色細SIZE, 真係唔靚. 更似奶粉袋. MJ SALES ...

大宅

原帖由 eunice23 於 09-2-22 22:10 發表

咁你知唔知幾錢呀??同埋係唔係有幾隻色架?
thx

色好似得一款. 價錢太約2400左右.

大宅

原帖由 蘑菇 於 09-2-23 09:40 發表
諗緊買藍或綠危, 你見過實物, 覺得邊隻色靚d呢?

藍色會易襯衫D, 但已經係街見到有人用. 綠色暫時未有.
你要"咩"上身先知邊隻色襯你多D

侯爵府

原帖由 Minniechung 於 09-2-23 23:02 發表

色好似得一款. 價錢太約2400左右.

oh....白色好易dirty喎,唉....都唔知買唔買好

大宅

原帖由 eunice23 於 09-2-24 00:20 發表

oh....白色好易dirty喎,唉....都唔知買唔買好

D 質地有少少似痳質. 米白色甘.

男爵府

想問問這個袋邊間shop 仲有貨呢 ?

http://www.marcjacobs.com/#lookId=25&folder=/marcbymarcjacobs/women/resort08/bags&

大宅

我o係SOGO 同又一城見到有. 你去睇下

男爵府

原帖由 Minniechung 於 09-2-26 10:10 發表

我o係SOGO 同又一城見到有. 你去睇下

thanks....do u want how much of fthis bag ?

大宅

原帖由 翹翹咪咪 於 09-2-26 10:30 發表

thanks....do u want how much of fthis bag ?

唔知呀, 無留意哩個袋.

民房

分享Marc by Marc Jacobs VIP NO

依家唔洗show咭都可以 la~
只需講出VIP NO就ok LU~
vip no:EU08000001450~
Miss Gloria Yeung~

咁大家以後買野都可有九折 la~

仲有連所有 IMAGINEX GRUOP都可以有九折架~

-APIVITA
-AVEDA
-BCBGMAXAZRIA