潮流時尚

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我好中意MJ 喇

珍珠宮

請問twist 有冇marc by marc jacobs o既絹布尼龍手袋賣哩???
因專門店已經冇咩色同款啦!!!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

原帖由 littleyoyo 於 09-1-20 11:56 發表

我覺得這品牌的袋好唔耐用,我嗰個3個月個扣已經爛咗

都唔係呀..我果D好耐用噃...

大宅

你指MJ or J by MJ ?
唔覺太多人用. 係咪香港無咁興呢!

原帖由 kiki530 於 09-1-20 15:13 發表
我好中意MJ 喇

子爵府

I want tobuy this bag (black colour). Anybody know that where I can get it? There is no stock in the shop. Thank you!
http://www.marcjacobs.com/#lookId=38&folder=/marcbymarcjacobs/women/fallwinter08/bags&

男爵府

原帖由 IOUBB 於 09-1-30 19:40 發表
I want tobuy this bag (black colour). Anybody know that where I can get it? There is no stock in the shop. Thank you!
http://www.marcjacobs.com/#lookId=38&folder=/marcbymarcjacobs/women/fallwinter08/ ...

我見過呢隻既紫色, 但未見過黑色, 可能佢本身係SALE ITEM, 黑色應好快比人買晒

男爵府

原帖由 tungtung131 於 09-1-30 15:38 發表
你指MJ or J by MJ ?
唔覺太多人用. 係咪香港無咁興呢!

香港大部份人都只係識LV, GUCCI, 你見條街佔左大多數人都係揹呢兩隻牌子就知香港人既名牌文化係點

子爵府

ibmabc,
Thank you! Where did you see this bag?
The salesladies said that there was no more at their shops.
Is this bag available at Twist or Extravaganza?

男爵府

原帖由 IOUBB 於 09-1-31 22:00 發表
ibmabc,
Thank you! Where did you see this bag?
The salesladies said that there was no more at their shops.
Is this bag available at Twist or Extravaganza?

Extravaganza就肯定無mj, 都唔見佢地有賣呢隻牌子, Twist呢排成日行佢地有賣mj, 但就從未見過賣呢款, 只起harbour city見過呢隻既紫色, 今日行cwb & sogo 既mj都唔見有呢款袋, 我諗真係好難有呢款賣, 更何況係要黑色, 可能真係無晒了, 因我見倒有人拎住白色, 我都想知邊度有, 應該唔會有了

男爵府

Little Miss Marc very cheap, 60% off, only $300 for a long sleeve tee. Some one piece dresses are nice too. Boys' jackets are a bargain.

禁止訪問

大宅

原帖由 IOUBB 於 09-1-30 19:40 發表
http://www.marcjacobs.com/#lookId=38&folder=/marcbymarcjacobs/women/fallwinter08/ ...

你去以下網址睇吓有無
www.neimanmarcus.com

男爵府

原帖由 建男媽咪 於 09-2-4 14:25 發表

你去以下網址睇吓有無
www.neimanmarcus.com

呢間你有無幫親過??送貨快唔快呀?

大宅

原帖由 ibmabc 於 09-2-4 15:15 發表

呢間你有無幫親過??送貨快唔快呀?

我未試過呀, 但如果減價貨, 好快會無stock, 因為我哋成日睇有無減價野嘛

男爵府

原帖由 建男媽咪 於 09-2-4 15:23 發表

我未試過呀, 但如果減價貨, 好快會無stock, 因為我哋成日睇有無減價野嘛

咁你朋友有無幫親過呢間? 可唔可靠呀?

大宅

原帖由 ibmabc 於 09-2-4 16:40 發表

咁你朋友有無幫親過呢間? 可唔可靠呀?

無喎, 不過以下個網我朋友個表妹幫襯過, OK, 你可以睇吓
www.net-a-porter.com

子爵府

睇過網址都冇啊!
Anyway, thank you!

大宅

I JUST BOUGHT THIS MMJ BAG IN BLACK COLOUR

http://www.marcjacobs.com/#lookI ... gsummer09/bags&

民房

原帖由 blueboy 於 09-2-6 14:34 發表
I JUST BOUGHT THIS MMJ BAG IN BLACK COLOUR

http://www.marcjacobs.com/#lookId=17&folder=/marcbymarcjacobs/women/springsummer09/bags&

How much ??

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至