潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

HI,

我係新年前買左呢款袋, 0個時做緊八折,折左12xx. 都幾抵呀.
而家都有無呢個款,咁就唔知啦.

原帖由 翹翹咪咪 於 09-2-26 10:30 發表

thanks....do u want how much of fthis bag ?

別墅

原帖由 翹翹咪咪 於 09-2-26 10:30 發表

thanks....do u want how much of fthis bag ?

你呢個我唔知,我係又一城買左長身果隻,折左$9xx

伯爵府

2019新春慶豚圓

thks for yr sharing

原帖由 ahgloglo 於 09-3-3 12:19 發表
依家唔洗show咭都可以 la~
只需講出VIP NO就ok LU~
vip no:EU08000001450~
Miss Gloria Yeung~

咁大家以後買野都可有九折 la~

仲有連所有 IMAGINEX GRUOP都可以有九折架~

-APIVITA
-AVEDA
-BCBGMAXAZRIA
-BCBGENERATI ...

洋房

http://www.marcjacobs.com/#lookId=11&folder=/marcbymarcjacobs/women/springsummer09/bags&
我想問下有冇人知呢個袋幾錢同埋邊間shop有得買呀.....thanks

民房

原帖由 nat.laam 於 09-3-10 08:55 發表
http://www.marcjacobs.com/#lookId=11&folder=/marcbymarcjacobs/women/springsummer09/bags&
我想問下有冇人知呢個袋幾錢同埋邊間shop有得買呀.....thanks

我上星期係港威商埸見過有大小兩個size,
你預$5xxx-7xxx咁上下啦~~

ahgloglo~

男爵府

熱血勳章

唔該想問個袋幾錢呢?

首頁

尾頁

跳至