興趣嗜好

跳至
[手機] 長者手機

首頁

尾頁

公爵府

其實有冇行 3G 既按鈕摺機 ??

老豆依家用緊數碼窿 2G plan,68 蚊 1000 分鐘好多時唔夠用,額外分鐘太貴,但係冇 2G plan 有高過 1000 分鐘,只有 3G plan 既 88 蚊無限上網+2000分鐘,佢本身係用 2G 摺機唔可以用 3G plan,轉 plan 個手機要跟住換

翡翠宮

回覆樓主:

sunmobile有2Gplan 1200分鐘通話,月費實收$41,爆咗都只係$0.2/分鐘,平好多。

http://www.sunmobile.com.hk/plan02/523.jhtml

公爵府

引用:sunmobile有2Gplan 1200分鐘通話,月費實收

原帖由 lyh80115 於 17-02-19 發表

sunmobile有2Gplan 1200分鐘通話,月費實收$41,爆咗都只係 ...
但係重有大半年約,轉唔到台,已經打過上數碼窿問,可唔可以 join 88 蚊無限數據+2000分鐘既 plan,但係唔要數據,只係要 2G 2000分鐘,佢話唔得

珍珠宮

MiuMiuLi 發表於 17-2-19 19:34
但係重有大半年約,轉唔到台,已經打過上數碼窿問,可唔可以 join 88 蚊無限數據+2000分鐘既 plan,但係唔 ...

佢每個月用爆幾多呀?而家真係好少人會用超過1000分鐘喎

公爵府

引用:Quote:MiuMiuLi 發表於 17-2-19 19:34 但係

原帖由 whyyou 於 17-02-20 發表
佢每個月用爆幾多呀?而家真係好少人會用超過1000分鐘喎
屋企已經冇用固網電話,佢唔係月月爆,但係個 plan 超過要成 9 毫子一分鐘,勁貴,上個月要比多百幾蚊

禁止訪問

公爵府

引用:回覆 MiuMiuLi 的帖子呢部係高登傾得好hit

原帖由 sally5678 於 17-02-20 發表

回覆 MiuMiuLi 的帖子
淘寶我都有睇過,但係香港買到就最好喇,始終唔係自己用,老豆成七十歲人,都係買港版機好 D

我住元朗,去過豐澤百老匯睇冇,去千色 ASK 直銷店有部 3G 摺機唔可以上網既 488 蚊,其實呢種機啱晒,冇上網小 D 功能唔會禁到亂晒龍,智能手機一個唔覺意禁到電話都打唔到就重大鑊,但係佢得返一部,成部舊機咁所以唔諗,再周圍搵下先,直係揀唔到先諗智能手機,見到聯想手機六七百蚊就已經有部

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至