自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

子爵府

畀面勳章

我只覺得樓主好搞笑

子爵府

回覆樓主:

你既做法吾係同情,擺明係示威,小三實叫返你老公走

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

其實樓主你係咪好亂?
小3打俾你,
你根本唔使同隻小3講任何野,
你應該即刻同你老公呻,
話佢騷擾你,
效果好百倍!

翡翠宮

NBMOM 發表於 17-2-22 09:35
我同老公讀書時已經开始
咁多年唔係話佢係賤人
我就可以放下

香港會有人又簡單又蠢?

建議就係令自己精神, 經濟獨立; 踢條蛋散出街
你做唔做到?

仔女會大, 你可以出去做野;
問題係你想唔想獨立.

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

如果冇你之前個POST, 我或會支持你咁做, 不過你C6個小三擺明唔會BUY 你呢套, 殘忍啲講你人老珠黃生埋三件, 你老公玩厭一個咪搵你踢走佢囉, 一個玩家點會咁易收手~ 個小三都明知自己俾你C6 厭棄, 一陣你激下佢搞到佢絕地反擊你就知味道~
家係存在, 有個老婆照顧小朋友, 佢就安心出去玩, "離唔離婚係你決定, 唔關佢去唔去滾去夜生活事"呢啲係男人口唇邊至愛講, 你認為呢~?

子爵府

回覆:我同小三傾左一次電話

你都好大方,仲有心情去開解隻小三

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

NBMOM 發表於 17-2-22 07:36
我同佢講我們一家很好
仲表示好開心
之後

十幾年前我都試過!
果時我仲喺男方屋企,同男方啊媽一齊傾計!當時我已知有第三者,我係上去執番自己D嘢,男方話會解決,我.... 唔信!啊伯有見我執嘢捉住我坐低傾計,果個女人就打唻!談話中仲問我點解會有男家屋企匙,佢話佢地一齊3年幾男方都無俾佢!我答佢.... 你問我呀?你問番佢點解唔俾你嘛!我同佢4年幾,拍咗半年佢就俾匙我!跟住啊伯有搶咗個電話唻鬧佢.....
不過最終,我都係放手!佢地拖拉10年後,前年結咗婚!

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

Jane1983 發表於 17-2-22 07:48
小三想搶你老公,有乜好開解?你同情佢?

除非你覺得老公係賤人,想送比佢,否則無謂講咁多 ...
咪係, 開解小三啲乜? 其實應該係樓主要被開解多啲...
根本同小三沒有任何對話空間, 多餘!

大宅

回覆 FennieMan 的帖子

長輩都係出自同情??
i'm 雨婷寶

大宅

你開解佢你係同情佢嗎? 佢年青貌美,唔須要你開解D咩, 你好似攪唔清楚你自己處景甘喎....勸你都係小心處理好D...
i'm 雨婷寶

侯爵府

你都話你老公係賤男,咁你拎住佢仲咩?開解個小三喎,咁不如你放手。

珍珠宮

有咩好講,
你既就係你

珍珠宮

baby_chu 發表於 17-2-22 10:27
十幾年前我都試過!
果時我仲喺男方屋企,同男方啊媽一齊傾計!當時我已知有第三者,我係上去執番自己D嘢 ...
哇,賤男,
最尾佢揀小三

公爵府

+4熱血勳章

其實狐狸精的心態係同大婆爭先係興趣所在, 佢只係享受同你交手的過中得到成功感, 得罪講句你老公係好人定賤人根本唔重要, 你而家簡直引起佢無限慾望, 推佢進入作戰狀態, 假如你同佢再交手, 好肯定受傷的一定係你, 因為佢係24小時全力出擊, 一般人根本唔會有呢種決心, 何況你的生活係要照顧子女, 論手段邊夠佢鬥

大膽假設, 如果你放手唔理佢同你老公, 祝佢地白頭到老, 自己唔再回頭向前行, 係瘦田無人耕、耕開有人爭的真理下, 好大機會所謂的狐狸精都會面對現實, 佢到時會認真分析你老公係咪真係咁啱佢呢? 唔排佢仲閃得快到你估唔到!

講咁耐都係假設, 意見再多都只係意見, 問心你係承受後果的當事人, 開心同唔開心都係你自己揀

男爵府

回覆樓主:

珍珠宮

你需要話一齊10年,
如果你有90歲命,其實10年好小時間,

不如你反問自己,呢10年, 有幾多時候真心相愛,
睇你另一個POST, 你同你老公係一個天一個地,
其實你地點生活,關係係點,你自己心中有數,
表面上只係法律上一個名分,

今次你能打倒呢個小三,往後仲有千千萬萬個,
反而你老公能收心養性, 同埋,能重視你,
真係愛你最重要.

子爵府

男人係唔會主動同女人講離婚或分手,只會拖拉............

男爵府

最衰其實係你老公, 而家咁拖拖拉拉唔係辦法, 叫佢做得絕D, EG.轉工之類

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

BIGPAT 發表於 17-2-22 10:40
哇,賤男,
最尾佢揀小三

都無話賤唔賤嘅!我唔想俾人2揀1,我寧願自己走嘅!走得有尊嚴,好過到時人地唔要你先執嘢走!
我地宜家都仲有聯絡!
佢早幾年仲做埋哎呀外公!

首頁
23456...8

尾頁

跳至