自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

baby_chu 發表於 17-2-22 10:51
都無話賤唔賤嘅!我唔想俾人2揀1,我寧願自己走嘅!走得有尊嚴,好過到時人地唔要你先執嘢走!
我地宜家都 ...
而家你有老公, 婚姻好嗎?
所以, 有時有D 女人,明知不能再走落去,
都繼續。。受傷只係自己

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

NBMOM 發表於 17-2-22 09:38
係她打俾我

大家唔會了
小三咁大膽打來搵你,肯定同你老公出左問題,
如果佢地happy緊,
邊得閒搵你。

小三打嚟你應該級佢線,
因為佢係你敵人佢講乜都係為對付你。
之後你應該立即話俾老公知,
等佢知道小三並非弱者仲開始搞事,
呢個時候你要扮弱者,

要從個C6角度睇件事,
話小三開始搞事怕佢搞埋C6,
問下會唔會影響佢在公司或外面形象,
唔想其他人用有色眼鏡睇佢,
話雖然自己都唔堅強,
但會和佢一齊努力面對和保護個家⋯⋯

爭個老公返來先再講。

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

不屑同佢傾啦,有失我身分,小三個腦都唔係常人,嘥我時間

珍珠宮

2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

BIGPAT 發表於 17-2-22 10:54
而家你有老公, 婚姻好嗎?
所以, 有時有D 女人,明知不能再走落去,
都繼續。。受傷只係自己

宜家梗係開心啦!有好老公有女女!
本身我同老公識咗好耐,小三哩件事.... 佢見我唔開心成日陪住我,之後再慢慢再了解再一齊.....
其實我識我老公,仲耐過哩個男人!

BIGPAT    發表於 17-2-22 12:00

男爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓

fairyfloss 發表於 17-2-22 08:55
樓主好假。
你口話同情小三,又話可憐佢自話自己係狐狸精,仲不停叫C6做賤人。
咁你目的係咩?幫助可憐人脫 ...

大宅

NBMOM 發表於 17-2-22 07:43
根本沒有軍情可見
我只是想開解下佢
她年青貌美

jm止蝕吧拉。當日我呢邊阿雞ly姐又係電話同我講叫我睇下點,仲叫我得閒睇多啲書,笑C禾。我咪同佢講我咩學歷你咩學歷?我唸我讀概書吾會比佢少攞仲有,佢賺概錢真係難聽啲講,我一個細路學費都未夠交,正一廢人講廢話。後來我當然知,阿老闆一邊係屋企安撫話同我由頭開始,一邊係出面氹住隻雞,最後我決定留返啲尊嚴比自己,踢走個兩個賤人,祝佢地白頭到老,病到老,窮到老 我依嫁真係好舒服好自在,鍾意同邊個去街到得,自己賺錢自己話事,過年前仲換架靚車,買左兩卡鑽石,依嫁仲睇緊隻Rolex,不停鼓勵自己要加油 做女人要有骨氣
男人。。。。一街都係 ,情人節,我都有花收。 加油呀。。。。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

greenpea    發表於 17-2-27 19:41
Dwmn    發表於 17-2-22 20:59
stagea    發表於 17-2-22 15:08
Nino    發表於 17-2-22 13:54

複式洋房

何苦呢? 好似小朋友出去做錯事要個呀媽走出去出頭甘, 你同你老公係幸福就唔係有小3, 你同你老公坐低傾清楚先, 我係過來人, 呃得你1次就會有無窮無盡既第2,3次, 好好為自己打算

珍珠宮

2020勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

soso1227 發表於 17-2-22 10:55
小三咁大膽打來搵你,肯定同你老公出左問題,
如果佢地happy緊,
邊得閒搵你。

係!一定係!果時我果隻小三打唻就係話,佢迫個男人揀,個男人遲遲都唔揀!
我仲潤佢.... 點解你會咁蠢架!迫人揀嘅?!做俾人揀果個?越迫佢咪越唔揀你囉!不過,我唔會俾人揀人,祝你幸福!
啊伯有跟手就搶咗個電話鬧鬼佢!

珍珠宮

回覆樓主:

佢打黎都唔需要聽,佢咩身份呀?!你冇需要扁低自己身份同佢講一句說話。

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

卡爾 發表於 17-2-22 11:06
jm止蝕吧拉。當日我呢邊阿雞ly姐又係電話同我講叫我睇下點,仲叫我得閒睇多啲書,笑C禾。我咪同佢講我咩學 ...
你好威呀, 女人當自強..... 佩服!
梁媽媽

大宅

bella1991 發表於 17-2-22 11:06
何苦呢? 好似小朋友出去做錯事要個呀媽走出去出頭甘, 你同你老公係幸福就唔係有小3, 你同你老公坐低傾清楚 ...

真的,有第一次就有第二次。。。。要為自己畫下底線

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

睇左一啲你嘅舊post , 我唔覺得你老公愛你 。 你都知佢係賤人 , 放手你會過得開心啲 。
你趕走一個小三 , 好快就有其他人補上 , 問題根源係你老公身上。

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

又講, 而家真係世界變, 唔知係唔係唔女多男少, 好多女人都好鐘意做小三, 下下以為玩感情, 明知人地有老婆仔女一樣照痴埋去, 機乎未自己貼埋爆鐘租房錢, 所以D 小三併左命同你爭的話, 有時真係唔會夠佢爭。
梁媽媽

子爵府

NBMOM 發表於 17-2-22 09:38
係她打俾我

大家唔會了
佢打得俾你,即係佢已輸到一敗塗地.
唔使理佢,專心收拾同老公個殘局啦

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章

算啦 如果你唔係想報復就唔好理佢
不過你咁程度太低 不痛不癢 無效果

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

妳老公會感激妳幫佢趕小三,因為佢咁先可以搵過件新嘅。

男爵府

2019新春慶豚圓

一家好開心,就唔會出現佢。你咁講,係暴露緊自己。
有小三,又點會一定開心
何必呢

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

何苦難為自己....如果你決定走下去,你唯一要約束係你老公...佢唔立下決心,你只會不斷見到小三,小四,小五的出現......

男爵府

回覆樓主:

我覺得樓主好有氣量,因為小三主動打電話俾你,好大機會係佢同奸夫出左問題,可能係奸夫疏遠佢或者佢迫奸夫離婚不成,所以佢先會主動搵大婆挑釁。
佢打得俾你,當然係希望激嬲你,等你變潑婦,向奸夫大發雷霆,從而令奸夫回心轉意番去佢身邊。
我估佢發現你咁平靜應該會好唔忿氣,從而再向奸夫迫供。這個小三我覺得不理也罷,依家佢急你唔急,以靜制動,睇下佢仲玩咩花臣。至於留唔留喺奸夫身邊,樓主自己考慮,尤其係有小朋友。

首頁
34567...8

尾頁

跳至