自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

先唔好講小3定你邊個輸贏先, 依家贏晒果個係你老公, 係你地兩個死都要爭個賤人, 佢就可以鐘意返黎同你訓下, 果度又同呀小3做下, 你覺得甘你開心咩? 走啦!!
我果個賤人果頭同我一齊, 話要比野比返個前度, 我勁大方同佢講OK, OK完呢原來果晚就上埋床啦, 仲要返黎同我講個前度好煩唔想見到佢, 男人唔係唔可靠,只係你同我選果個靠唔住姐

複式洋房

wg_ann 發表於 17-2-22 11:38
我覺得樓主好有氣量,因為小三主動打電話俾你,好大機會係佢同奸夫出左問題,可能係奸夫疏遠佢或者佢迫奸夫 ...奸夫???

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

回覆:我同小三傾左一次電話

好在你唔係嗰d硬話個女人勾人老公的思想

子爵府

2019新春慶豚圓

she007 發表於 17-2-22 12:40
好在你唔係嗰d硬話個女人勾人老公的思想

我知:牛5飲水唔禁得牛頭低的

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Queenie_0012 發表於 17-2-22 07:54
開解?
你話示威, 我都覺得合理D.
你想送個老公俾佢? 咁就開解喇.

送埋過去

大宅

NBMOM 發表於 17-2-22 09:38
係她打俾我

大家唔會了

佢打你手機?定打你C6手機?

C6玩厭左小三就搵你趕人走。C6有冇話你知,點樣同小三搭上,上過幾多次床?
你又咁順灘,唔怪罪於佢,仲幫佢趕狐狸精
已經可以預計到,一定陸續有黎。
樓主就算原諒C6都要比啲顏色佢睇下啦!good luck啦~

大宅

NBMOM 發表於 17-2-22 07:43
根本沒有軍情可見
我只是想開解下佢
她年青貌美

你想開解佢?

男爵府

你們唔使叫阿樓主趕走賤男了。

樓主無工作和自立能力的,佢講明自己日常生活上,感情上極度倚賴個老公。個老公要打兩份工都仲有閒情有小三真係勁。

珍珠宮

Y_____Y 發表於 17-2-22 13:28
佢打你手機?定打你C6手機?

C6玩厭左小三就搵你趕人走。C6有冇話你知,點樣同小三搭上,上過幾多次床?

我感覺到個男人好幸福,玩完女人,仲有老婆善後

侯爵府

fairyfloss 發表於 17-2-22 08:55
樓主好假。
你口話同情小三,又話可憐佢自話自己係狐狸精,仲不停叫C6做賤人。
咁你目的係咩?幫助可憐人脫 ...

同意。

假如我係嗰位小三,樓主打俾我嘅話,我唔會聽佢噏乜嘢耶穌道理,我只會由心笑出來,笑樓主on居咋……

如果係勝利者,仲使乜打電話俾小三,勸乜鬼人哋啊……擺明自己丟架

侯爵府

NBMOM 發表於 17-2-22 09:38
係她打俾我

大家唔會了

如果我係你,小3主動打俾我,我直頭叫佢一聲8婆後就收佢線,再封佢電話同信息啊,使鬼同佢講咁多……

珍珠宮

2019新春慶豚圓 15週年勳章

懶得同小三傾,
等個男人自己攪點

珊瑚宮

回覆樓主:

下,點解可以咁冷靜同狐狸精講電話?有D咩叫個衰男人自己死掂佢啦

大宅

回覆樓主:

男人試過一次婚外情,實會有下次。佢唔離婚嘅原因唔係因為愛你,不外乎只為責任,怕煩,唔想分身家,想搵個女入睇住頭家同幫佢湊仔咁解。佢出咗事就搵你出面,好明顯搵你笨啦!冇錢嘅話咪忍佢囉。佢玩夠咪返嚟。不過可能係幾十年後嘅事。一個花心嘅男人係唔會專於一個女人。你唔想離婚就要包容。

大宅

D 小三真係Cheap爆, 以破壞人家庭為樂.

我見識果個都係一樣咁cheap, 比我親眼見到佢msg我老公叫bb chu, 我老公係我面前sent左msg叫佢唔好再叫佢bb chu, 唔想老婆誤會. 場戲做完, 小三咪照舊發姣, 又早晨又good night又send selfie相, 唔知醜既女人.

大宅

fairyfloss 發表於 17-2-22 08:55
樓主好假。
你口話同情小三,又話可憐佢自話自己係狐狸精,仲不停叫C6做賤人。
咁你目的係咩?幫助可憐人脫 ...

贊成
真係可憐小三,咪送咗個賤人老公俾佢囉

男爵府

回覆樓主:

有時小三係因為好勝心強。

翡翠宮

二奶係痴嘅,大婆係傻嘅,所以賤男可以去搵個三奶「安撫」下

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Dwmn 發表於 17-2-22 16:41
二奶係痴嘅,大婆係傻嘅,所以賤男可以去搵個三奶「安撫」下

男爵府

如果為左細路而唔分開,你自己冇收入,最基本都要有樓及錢揸手,話知佢有幾多個小三。個男人有心斬䌫,點會飛唔甩個女人,真係驚個女人會自殺咩?

首頁

尾頁

跳至