夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

對住狗男女真係唔想浪費任何心機同時間係佢地身上仲要寫信...

洋房

希望你不要衝動,取回你合理的財產先,那是你應得的,不是個男人施捨。
我C6 已經61歲都有隻超醜四眼又肥又矮重要少頭髮嘅 32歲盧XX 狐狸精糾纒上,狐狸精在地下X 土瓜灣地盤度做。貪D乜大家顯而易見,各取所需,尢如做雞。可憐的是我有一個只有10歳嘅女,依家攪到呢個細路女要在單親家庭長大。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

在乎C6,冇人怪你,
想報復狗男女,冇人怪你,
但應直接聲討佢地,
點解要扮大方?
反正放上fb就預人食花生,
做就做盡佢。

複式洋房

月牙兒♡ 發表於 17-2-24 16:08
寫呢D嘢冇意思。妳要自己過得好,唔係做比佢睇,係自己放下。
我係小三,睇完妳呢信就會嗤之以鼻,覺得妳拿 ...

無錯

大宅

annietsang 發表於 17-2-24 14:30
妳好,小三,(她的名字),這樣稱呼妳最貼切不過。我介紹一下自己先,我就喺杜太,我知道妳同我老公認識經過 ...

離婚,好好過新生活,為了自己,放生自己,慢慢減去自己的恨意,瀟灑過活,才是對自己最好的。你越做什麼,狗男女越快樂,狗公可能因愛成恨,認為原配是瘋婦,可能反轉慶幸自己被離婚,母狗又多個扮可憐的機會。三思

男爵府

仲用杜太名字放上Facebook,真係吾好!被人覺得自己還很在乎,既然已經決定重新生活,就當個男人死物一件算了。無謂為左件死物攪咁多嘢,會後悔㗎!

洋房

Po得上fb咁樣講,好明顯睇得出你放唔低,小三只會覺得你可笑。何況你擺上fb,所有親朋戚友都會知道,令到自己成為人哋茶餘飯後嘅八卦話題,何必呢?

既然決定放手,就灑脫啲!

別墅

三思呀樓主

大宅

wing1388 發表於 17-2-24 18:00
如果係走就瀟灑一點,應該乜嘢都唔好做,無聲消失....妳放嘢上佢FB又點呢?算係攞個尾彩嗎?

我明白妳呢 ...
very well said.

子爵府

回覆樓主:

都離婚仲杜乜鬼野太丫, 咁樣只會比人笑

大宅

妳好,小三,(她的名字),這樣稱呼妳最貼切不過。我介紹一下自己先,我就喺杜太,我知道妳同我老公認識經過 ...

想學洗米嫂?你要知道,「唯一的X 太」呢句話係由男人講出黎先興香,依家係你自己講,咁樣只會比人覺得你死唔放手,笑大人個口。佢係小三,但你男人選左佢,感情路上愛就愛,唔愛既,施捨比你,都係假既。真正瀟灑放手就係咩都唔好做,過得比佢好

男爵府

回覆樓主:

我都覺得吾好 post, 你講到明哂已經輸哂,留番啲尊嚴比自己,小三吾需要你教佢。

子爵府

我覺得反正都係就留番佢地結婚時贈句:年年有今日,歲歲有今朝!又或者同佢講今次太趕未能送禮,佢下次結婚時送大份d

小寶貝兒    發表於 17-2-27 02:23

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

我覺得留番啖氣暖肚過啦,無謂嘢唔駛做。

大宅

回覆樓主:

如果果個人唔緊你,當你無到,你做咩佢都無痛無癢,係唔會有感覺,要想清楚
最佳報復係活得比佢地好

男爵府

傻豬黎既
你咁樣同拿高個肚皮俾人睇有咩分別呢?

最佳既回應,係唔需要講D咩
俾自己神秘一段時間執靚D,回復自信
等你再有新動向俾人睇到個陣
旁人自然會識得明辯是非

唔需要講D咩去口舌之爭
講多無謂,日子耐左
大家自然就知邊個最硬淨邊個最無敵

大宅

回覆樓主:

我覺得寫信post facebook冇問題,但內容應該係:你做人小三,應該係小五小六小7,破壞了我既家庭,而家件垃圾我送比你啦,你慢慢嘆啦。
post埋證據,相,玩大佢。然後唔好回應d人講咩,答都只係答,多謝關心。
我係唔會比佢地咁happy, 做得出怕咩人知。
爆完離婚,過新生活

伯爵府

無必要咁做 因為最賤既係你老公
係我就Post 係老公Facebook

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我係你就唔會POST...
仲要封信講老公幾愛自己
但事實上佢又真係有小三, 就算佢當玩, 都係不忠
咁樣又有幾愛 ? 盞笑大人個口... 算啦...

大宅

如果我係個小三, 我會覺得好好笑, 你輸就輸啦, 攪咩大龍鳳。
衷心祝福小三, 我真係唔會囉。呀小三, 洗鬼你祝福咩, 算吧啦,
呢刻, 攞返應得啲錢最重要

首頁

尾頁

跳至