夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 如果有得俾你再選擇,會否選擇現任老公做你一世伴侶呀??

Dobe ,

Why do you say that? He hurt you....he has another woman?

?-(
歡迎中文信件寄:[email protected]或直接在本網站pm來給我,多謝合作. 您可以發現我的個人網站有相當多小孩子的遊戲請找以下網址 There are many kid's games in my website below here:

別墅

Re: 如果有得俾你再選擇,會否選擇現任老公做你一世伴侶呀??

yes, although he is not wealthy and earn a lot of $$$, but he care a bout me and love me.......
http://www.babyhome.com.tw/bb/86256 2/26 - 2.8kg, 3/9 - 2.78kg, 3/12 - 2.91kg, 4/1 - 4.13kg, 4/29 - 5.23kg, 6/4 - 6.13kg, 7/9 - 6.6kg, 9/10 - 7.51kg

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

rachel123 寫道:
一定會, 佢對我好好,不過有多D水, 會好上加好

me too!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

複式洋房

rubymok, my situation is exactly the same as you !!!!!

rubymok 寫道:
我唔會.無計啦!都巳經同佢結左婚連仔都生埋,仲可以點?盡量去挽救呢段感情,我唔想個仔無媽咪或者爹D,我都知好難忍,但當為左個仔囉!唔開心咪同D朋友傾下囉!講左出黎個人都會好d :wink: 我都係過來人,我都係禁忍,忍得就忍,唔係個仔我同佢分開左好耐喇!我都唔想行到最後呢步,我真係好唔捨得個仔,我唔想累左佢,個仔無辜架,我會盡量比一個完整又幸福既家庭佢,所以凡事都會諗清楚,希望你都會,有咩野,可以同我傾下架. :lol:

大宅

好羨慕咁多太太可以咁肯定答會,其實睇見呢個題目好耐,遲遲肯定唔到個答案,老公對我唔係唔好,而家感情算平穩同有安全感,但總係覺得仲欠少少,係咪自己要求過高.
[img align=left]http://www.dchome.net/emote/icon/548.gif[/img]

大宅

唔會;

我知宜家我想要一個點樣的男人做我老公, 當年結婚太唔認真, 宜家惟有儘力維持"良好關係".
KooKuKooKu :pint:

首頁

尾頁

跳至