心聲留言

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 您地愛您地老公嗎?

又愛又恨,有時好嬲佢,我成日同佢講想殺死佢,我有時會話你信唔信我今晚等你熟睡後殺左你,佢話信,因為你什麼都做得出。(佢都幾知機)
愛一個人的時候,會好想佢對你好,好想佢送禮物給你,唔知點解我現在成日都拒絕佢對我好,佢話送野比我,我都唔太稀罕,以前我好想佢送少少禮物比我或者同我慶祝一些節日,佢都唔去做令我很不開心,我而家唔再要求反而做,都唔知係咪同我作對。

大宅

我老公對我很好﹐他的好不是在於節日送禮物給我﹐又或是平常帶我周圍去﹐[他不懂浪漫的]而是他很會照顧我﹐家中大部份家務都是他打理﹐我只需每星期執屋一次﹐[其實可以不做的﹐他叫我擺整齊些就得﹐不用抹乾淨]我是不煮食的﹐他放工還買埋飯盒回家﹐家中日常用品也是他買﹐他照顧得我好好﹐只是他真是少了點情調﹐假日也不會主動帶我和兒子周圍去﹐多數是我提出去街﹐但可能一個人真的無十全十美﹐若他做埋這點就Prefect了。我很愛我老公。愛他一 千年﹐一萬年。

等待驗證會員

我生咗孖女後,都同我老公有好多抝撬,但我仍然愛佢。

子爵府

好媽媽勳章

我好愛我老公...雖然生左bb之後...我地成日為左d小事鬧交...但係我地都咁愛對方...唔好為左小事就傷感情啦...如果你地驚放低bb比屋企人湊唔放心...咁不如返大陸既石岩湖到浸溫泉啦...係個到兩公婆一齊浸溫泉...浸完可以係酒店住一晚...第二日返香港...時間又唔係好耐...浸溫泉可以放鬆...冇咁多壓力...又可以放鬆下...兩公婆一路浸一路傾偈...可以增進感情...幾好架...不妨試試呀...

[url=http://lilypie.com][img]

複式洋房

佢好愛我, 我就愛愛地佢啦 :mrgreen:

別墅

我愛老公...但老公愛我更多 :-P
雖然間唔中都會為鎖碎事鬧交﹐但最後亦能彼此諒解﹐大家明白﹐出發點是為了這頭~家~及最寵的囝囝
oceandeep</i>

大宅

我梗係愛佢啦 唔係點會嫁俾佢喎 :mrgreen:

男爵府

當然愛老公la..
唔係洗乜嫁比佢丫!!
仲幫佢生BB咩...

大宅

我老公同你老公一樣樣, 我對他的愛無人可取代!

YIYIKO 寫道:
我老公對我很好﹐他的好不是在於節日送禮物給我﹐又或是平常帶我周圍去﹐[他不懂浪漫的]而是他很會照顧我﹐家中大部份家務都是他打理﹐我只需每星期執屋一次﹐[其實可以不做的﹐他叫我擺整齊些就得﹐不用抹乾淨]我是不煮食的﹐他放工還買埋飯盒回家﹐家中日常用品也是他買﹐他照顧得我好好﹐只是他真是少了點情調﹐假日也不會主動帶我和兒子周圍去﹐多數是我提出去街﹐但可能一個人真的無十全十美﹐若他做埋這點就Prefect了。我很愛我老公。愛他一 千年﹐一萬年。

伯爵府

我愛老公,但不知何故,我還是喜歡單身時的生活.
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

伯爵府

愛,我係全心全意地去愛佢,所以我成日都會好緊張咁罵佢囉!

伯爵府

me too ....

kingawa 寫道:
我愛老公,但不知何故,我還是喜歡單身時的生活.

首頁

尾頁

跳至