網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章

如題

大宅

回覆樓主:

你試下淘寶揾"退貨". 大圍有間集運好似有得寄返大陸,運費不詳。
通常幾十蚊都費事退運費都唔夠俾。

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pycy 發表於 17-2-27 23:04
如題
當然是從shenzhen 寄快遞便宜很多,只看您有沒有時間去, 和有沒有其他的事情要辦, 抵返來回車錢和時間.

子爵府

醒目開學勳章

最方便是不是在羅湖商業城內的快遞? 那一家較好, 有沒有推介呢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

我啱啱試過淘寶搵的退貨, HK地鐵站收件, 比順丰平
放下自在

大宅

畀面勳章

cattz288 發表於 17-3-4 22:37
我啱啱試過淘寶搵的退貨, HK地鐵站收件, 比順丰平

可以Pm我資料嗎?

子爵府

醒目開學勳章

回覆 cattz288 的帖子

可唔可以比D資料我呢 THX

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

pycy 發表於 17-3-7 11:43
回覆 cattz288 的帖子

可唔可以比D資料我呢 THX

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【日逸通集运 香港至国内退货服务 集运 快递 国内快递 国内速递】¥DQlNPFupAg¥http://c.b1wt.com/h.Wt5LOQ?cv=DQlNPFupAg&sm=937ebe
放下自在

首頁

尾頁

跳至