興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

公爵府

開心吸收勳章

moonlight9198 發表於 17-3-3 13:57
在途中。等我。

moon 姐,執到荀野記得話俾我哋知,我都想去睇下,但我無心水買乜

珍珠宮

琛媽 發表於 17-3-3 14:07
搬屋真係好鬼煩, 仲要做餐死
上一次搬屋我係一丁點都冇幫手既,只係O佬pack & unpack。我只係擔心臨近考試要搬屋會影響O仔O女溫書,又擔心pack漏書同喺新屋O女一定會開夜車溫書既,我

瑪瑙宮

大戶 發表於 17-3-3 14:28
moon 姐,執到荀野記得話俾我哋知,我都想去睇下,但我無心水買乜
...

唔使去。人都唔多個。
你買床上用品都有多選擇。
但我想買微波爐。睇左冇特價。同出面電器鋪一樣價。
而家轉場去香工。但食個tea先。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

^O^ 發表於 17-3-3 14:57
上一次搬屋我係一丁點都冇幫手既,只係O佬pack & unpack。我只係擔心臨近考試要搬屋會影響O仔O女溫書,又擔 ...

如果搬屋就真係煩。
家具電器衣物。
諗到都煩。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 17-3-3 14:02
你想呢? 

我點知你幾時有free time。

公爵府

開心吸收勳章

moonlight9198 發表於 17-3-3 15:29
唔使去。人都唔多個。
你買床上用品都有多選擇。
但我想買微波爐。睇左冇特價。同出面電器鋪一樣價。

原本我都想去望吓,聽你咁講,就真係唔去嘞。謝謝你喲

而家啲野成日話特價,都係抬高左個價再打折

瑪瑙宮

大戶 發表於 17-3-3 15:34
原本我都想去望吓,聽你咁講,就真係唔去嘞。謝謝你喲

而家啲野成日話特價,都係抬高左個價再打 ...

有既。衫囉。但都唔係乜野靚野。鞋囉。斷碼果種。

食tea中。40蚊

瑪瑙宮

moonlight9198 發表於 17-3-3 15:36
有既衫囉。但都唔係乜野靚野。鞋囉。斷碼果種。

食tea中。40蚊

食完。去香工行個圈。就閃人。最好就今次唔好空手而回。

公爵府

開心吸收勳章

moonlight9198 發表於 17-3-3 15:36
有既衫囉。但都唔係乜野靚野。鞋囉。斷碼果種。

食tea中。40蚊

唔買衫啦,已經夠衫着
食個 yummy tea, 再行香工啦

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 17-3-3 15:32
我點知你幾時有free time。
你想和我食最後午餐嗎

瑪瑙宮

moonlight9198 發表於 17-3-3 15:41
食完。去香工行個圈。就閃人。最好就今次唔好空手而回。

冇買到野。帶番兩梳蕉回家。

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 17-3-3 15:59
你想和我食最後午餐嗎

最後?。我都未瓜柴。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 17-3-3 16:38
最後?。我都未瓜柴。

我快架喇

瑪瑙宮

大戶 發表於 17-3-3 15:49
唔買衫啦,已經夠衫着

睇下有冇特價鞋岩。但冇。
衫都唔買。袋亦唔買。
即係乜都冇買。慳番。
而家我買野。已停一停。
諗一諗先。

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 17-3-3 16:38
我快架喇

快? 你唔係又有左咩?
你生夠半打先講啦。

瑪瑙宮

大戶 發表於 17-3-3 15:49
唔買衫啦,已經夠衫着

香工好少人。但衫又冇乜新款。鞋好多斷碼。一係好大size。一係好細size。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

moonlight9198 發表於 17-3-3 07:54
其實響醫院期間。可唔可以即時搵到醫生。由醫院安排。或其他見証人。當病人清醒時。再立過遺囑。
N君冇其他 ...

N無親人的
他人已走了,再講亦無意義了。

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

pomanlife 發表於 17-3-3 16:38
我快架喇

A夢

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 17-3-3 15:59
你想和我食最後午餐嗎

我都想

瑪瑙宮

霜霜 發表於 17-3-3 16:54
N無親人的
他人已走了,再講亦無意義了。

亞N可能得閒就搵亞A 。
say hi。
任何東西。本身不是自己。貪番黎既。就要還。睇下幾時還而已。

首頁

尾頁

跳至