自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

小朋友真可憐 ...........

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

拉佢入青山啦,唔好比佢出反黎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 sandy1425 於 08-12-23 09:39 發表

生d,多d$吖嘛!正廢柴!垃圾!

唉, 攞多錢又點, 令到d小朋友受苦 , 何必呢 ?

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原文章由 heiBBB 於 08-12-23 09:17 發表
一路睇一路喊...
我個仔都係3歲...
跟本唔敢想像咁既情況會發生係一個小朋友身上....
比人打已經痛....更何況係比自己爸爸打....
幾年前大仔已經有前科
個老公有病...自己又有病...
有2個仔...拎綜緩....仲要有個未 ...

真係睇到好激心, 個男人變態已有前科, 個女既都一樣唔抵幫, 咁既老公仲要幫佢生3件, 有冇諗下自己有冇能力教育下一代? 生佢地出黎受苦, 教得唔好既遺害社會.

大宅

希望佢GET BETTER.

親人係最重要家!

大宅

睇到好難過, 希望小朋友會冇事, 快d好返

別墅

呢個爸爸正人渣 ..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

做佢地嘅仔女真係慘呀

我覺得佢地就唔應該生啦,老豆有躁狂症,阿媽就有紅斑狼瘡症,自己都未養得掂,生三個係因為想攞多 d 綜援
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

原文章由 esmehouse 於 08-12-23 10:35 發表
做佢地嘅仔女真係慘呀

我覺得佢地就唔應該生啦,老豆有躁狂症,阿媽就有紅斑狼瘡症,自己都未養得掂,生三個係因為想攞多 d 綜援
仔仔06-12-2003出世

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 esmehouse 於 08-12-23 10:35 發表
做佢地嘅仔女真係慘呀

攞多 d 綜援咪又係自己使......

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

珍珠宮

好媽媽勳章

佢都痴線架

拉佢坐監

大宅

原文章由 mycman 於 08-12-23 09:07 發表
小朋友至係最慘, 果d父母好心唔好生d小朋友出黎受罪啦

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

希望峰仔大步檻過, 快d返番母親身邊!

大宅

As the father is crazy, don't allow him to live with the children! He is not human being, her wife is always stupid and should go to hospital immediately.

Hope the boy can recover soon.

珍珠宮

好媽媽勳章

做佢地嘅仔女真係慘呀

簡直小朋支活於係受苦中生活

子爵府

妖.. 呢D老豆拎去打杷啦

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

同你睇法一樣,呢兩個大人唔抵可憐,甚至可以話唔死都冇用。

最慘係三個小朋友。

原文章由 claudia 於 08-12-23 09:14 發表

得罪講句, 呢D咪係大人唔識諗, 害死個小朋友囉.

24歲, 老公有狂燥, 曾經吊住個仔打; 老婆有紅斑狼瘡
唔講有病
淨係講無工作能力, 食緊綜援, 好心都唔好再生多個啦
就算生一個政府養一個, 唔洗佢錢養
都為下一代著 ...

首頁
12345...10

尾頁

跳至