夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ashbbcheng 發表於 17-3-7 18:16
我老公也是這樣,明明老婆都話離婚,老公話唔離,應承老婆同小三斷,日日好早返屋企,電話電腦任老婆睇, ...

所以唔無低估男人,男人偷食無像徵,隨時隨地都食得,早餐又得,中午又得,晚上,宵夜都可,大把方法,仲有大把人教佢點暪老婆,如遇到有經驗既小三,就更加…

珍珠宮

小小bb 發表於 17-3-7 12:37
我信大多數男人都會選擇家庭。因為男人亦看不起做小三的女人,出去玩下的心態出軌,如果同老婆無實質性的 ...

做得小三預左無結果除非一係唔做,一係做個最有殺傷力既
不過而家大把人夫人妻,sp,已定好位,但求唔無搞到對方面家庭就可。
現實就係咁

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

我係女仔 發表於 17-3-8 09:22
做得小三預左無結果除非一係唔做,一係做個最有殺傷力既
不過而家大把人夫人妻,sp, ...

係呀!小三一般都知道結果,我老公個小三同我講佢無想過做X太太,因為我老公一早講左不會離婚,咁即是知道無機會做X太太,而不是唔想。個男人就覺得自己無騙小三,又唔拋棄老婆,自我感覺良好認為自己係絕世好男人。

大宅

小小bb 發表於 17-3-8 10:08
係呀!小三一般都知道結果,我老公個小三同我講佢無想過做X太太,因為我老公一早講左不會離婚,咁即是知道 ...

所以我都諗不如也找個小王

珍珠宮

係呀!小三一般都知道結果,我老公個小三同我講佢無想過做X太太,因為我老公一早講左不會離婚,咁即是知道 ...

自己呃左自己偷食既人就係咁架啦,所以唔洗咁上心

瑪瑙宮

个小三梗係唔做大婆喇, 唔想承受太多責任, 又細路又 99 又盛, 唔啱又唔使離婚咁麻煩, 乜都有你頂時个男人錫果个係佢. 不過, 你男人都悔恨自己的所為, 都值得比機會佢.

公爵府

Nancy20090615 發表於 17-3-8 16:21
个小三梗係唔做大婆喇, 唔想承受太多責任, 又細路又 99 又盛, 唔啱又唔使離婚咁麻煩, 乜都有你頂時个男人 ...

我有比機會我老公。亦知道佢貪新鮮、貪刺激、又要威出去玩下,沒下太多感情,因為佢最愛係佢自己。但佢玩到咁威,我係無可能唔嬲足佢一世。

所以奉勸最愛是老婆,但又周身痕的男士,想清楚承受得起先好做。現在老公守行為過住非人生活,我都替他叫救命,但邊個叫佢出嚟行,而家有排佢還。

瑪瑙宮

小小bb 發表於 17-3-8 16:34
我係無可能唔嬲足佢一世。 ...

我唔覺得你要用氣力去嬲足佢一世, 不如你去上下佛學, 學下点 放下自在, 或者去下教會, 學下点 不含怒到日落, 叫埋你老公一齊去.

公爵府

Nancy20090615 發表於 17-3-8 16:55
我唔覺得你要用氣力去嬲足佢一世, 不如你去上下佛學, 學下点 放下自在, 或者去下教會, 學下点 不含怒到日 ...

我無好用力去嬲佢,而且我理解佢點解要咁做,如果掉轉我係男人,有這麼好的有利條件比我去滾我都好大機會去。但佢的所作所為令我永遠不會忘記這條刺。

我正學習放下,不是為佢,是為令自己開心d。其實要不再嬲怒是要很長的時間,而且同老公的表現直接掛鉤。

子爵府

小小bb 發表於 17-3-5 15:39
冇嘢可以瞞一世,老婆知道後他的老伴就不會再真心待他,兒女都會鄙視佢,這就是:臨老唔過得世。有啲嘢緊 ...

講得好

珍珠宮

回覆樓主:

如果我係男人,老死都將責任推喺小三身上,講到好似小三強姦我咁,再陪個老婆一齊鬧個小三。過一排風聲無咁緊咪再搵另一個小三囉,反正老婆咁易氹返

大宅

小小bb 發表於 17-3-8 16:34
我有比機會我老公。亦知道佢貪新鮮、貪刺激、又要威出去玩下,沒下太多感情,因為佢最愛係佢自己。但佢玩 ...

點樣嘅非人生活?

公爵府

s7824 發表於 17-3-8 21:17
點樣嘅非人生活?

自願性慘過坐監嘅生活。財產和人工全數上繳,零用約每月2000(包工作日的早、午、晚餐),自願省下1000再上繳。24小時接受cctv和流動最追蹤器的監察。戒煙戒酒戒打機戒去應酬。隨時隨地接受老婆嘅刁蠻任性蠻不講理的行為,反應只可以逆來順受不准駁嘴一定要氹番老婆........等。其實即形勢逆轉而家我做咗女王。

公爵府

回覆樓主:

賴哂落小三度,自己被落降頭,咩都唔知,強調最愛家庭老婆,兩公婆同心合力趕走小三,做返好老公好爸爸,等機會再搵個後生d靚d小三
只有d死蠢男人先同小三玩真愛,同老婆離婚再娶,當小三做左老婆,就變成前妻一樣冇哂新鮮感又唔刺激,生埋小朋友變c9更煩,日日講餵奶換片,又係時候要再搵小三

大宅

小小bb 發表於 17-3-8 22:08

自願性慘過坐監嘅生活。財產和人工 ...

嘩... 好勁呀 真係好過坐監小小

珍珠宮

開心吸收勳章

s7824 發表於 17-3-4 02:01
情景題:

想問下一眾已婚男士,試幻想下如果(只是如果)你有小三,但被老婆發現了...

1. 蛇咬都唔認
2. 想老婆變成雙兒(鹿鼎記嗰個)
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

emimi 發表於 17-3-9 09:57
賴哂落小三度,自己被落降頭,咩都唔知,強調最愛家庭老婆,兩公婆同心合力趕走小三,做返好老公好爸爸,等 ...

Well said

大宅

Nancy20090615 發表於 17-3-8 16:21
个小三梗係唔做大婆喇, 唔想承受太多責任, 又細路又 99 又盛, 唔啱又唔使離婚咁麻煩, 乜都有你頂時个男人 ...

仲要分分鐘大婆貼埋錢養佢都吾知

男爵府

開不了口 發表於 17-3-5 13:09
我知一個有老婆,有二奶,大婆唔知二奶存在,二奶亦好配合好低調,跟左幾年生左個仔,一直兩邊各不相干, ...

可能大婆知道,只係唔岀聲~

男爵府

eelenomis 發表於 17-3-12 13:00
可能大婆知道,只係唔岀聲~

唔會掛……俾我忍唔到唔出聲

首頁

尾頁

跳至