美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

洋房

回覆 mimilai1230 的帖子

Thanks a lot!

禁止訪問

男爵府

mimilai1230 發表於 19-6-19 14:49
check pm

可否pm 係咩機謝謝

te quiero mucho mi amo

禁止訪問

大宅

mimilai1230 發表於 19-8-8 20:20
DR ARRIVO CLINIC用一次已經明顯!
而另一部剛剛買ge可以話更加强!初時自己唔識,朋友話用果陣唔會痛我心 ...

請問什麼機?在那裡買?

禁止訪問

大宅

而另一部剛剛買ge可以話更加强!初時自己唔識,朋友話用果陣唔會痛我心 ...

有Zeus, 做過幾次後開始皮膚唔穩定...未必關部機事。 生完小孩後呢幾年皮膚開始不穏定,可能年紀大啦!

比clinic 還正的是什麼機?

啱啱先無端端買咗 Premier by Dead Sea 嗰部 telosin. 超貴,希望有效

禁止訪問

禁止訪問

民房

is CLINIC good? where to buy?

禁止訪問

複式洋房

YOHO買算平呀~又有保養 可以睇睇
我有優惠碼可以PM ME

https://www.yohohongkong.com/search.php?keywords=DR+ARRIVO

民房

蘋果動新聞有介紹過友X,條片有過百個留言(唔係呢度講,大家自己睇),睇完之後我再去佢地店fb都見到好多客投訴類似問題,似乎唔係巧合。

樓上舖疑似賣「鬼電腦」 記者放蛇成功買返同一部?

https://www.youtube.com/watch?v=gTJgOyGYrOY

根據 友X fb用戶的意見

Pinky Kwok 評論了友和 Yoho1 粒星
1月27日 ·

購物前真心要想清楚,客服基本10次打去9次冇人聽,按產品保養維修會語音無限loop...產品保養維請按2。買咗部機第八日出現問題,拎去保養,等咗一個月先上去換返。第二部返來,即日就有問題喇

David Chan

我在友和Yoho買了Edifier 電腦喇叭一套(型號M3200BT)四百多元,用了不足一個月就壞,拿去代理(日通科技有限公司)維修,一天後來電說維修好了,我就即日上門取貨,怎料當場測試又是壞的,看來友和真的要檢討了,該品牌喇叭的品質不佳,維修又不到位.

Candy Yu

我本來對佢哋部吸塵機有興趣, 諗住問佢哋之後配塵袋要幾錢, 點知佢唔單只唔答, 仲要delete我留言。 我起初以為一場誤會, 諗住留多次言。 佢竟然又再delete! 都唔知係咪做生意既?

Alice Bee 評論了友和 Yoho1 粒星
2018年12月21日 ·

諗住買個玩具送人做聖誕禮物,寄順豐,點知攪左一輪,件貨唔知點解你地要退回重寄,又話我簽收左,其實係你地攞返,好了,最後揾到件貨,返到屋企拆開,成個盒爛晒,跟住揾膠紙黐住,好似二,三手玩具咁,好在幾百蚊,同你地買幾千蚊嘅話點算

Esther Liu

上年經HKTVMALL 同你地買左個消毒奶樽器, 頭先打去問好聲好氣問你地,一句話冇經HKTVMALL 賣野, 態度又差! 你唔清楚可以問,唔知唔好亂答! 再打比你仲要CUT 線!

Celvin Leung 評論了友和 Yoho1 粒星
2018年8月1日 ·

買左電視機約左尋日送貨 我專登請假等電視等足一日都冇想點? 打去順豐問話友和寫係訂30號送貨

咁我約時間黎做乜?到順豐話今日會送黎 我放工趕返屋企到依家都未有貨?我尋日七點打左好多次電話俾你地,你地可以唔聽今日又唔覆 服務態度會唔會太差?
Facebook 可以俾零星的話我一定俾

Francesca To 評論了友和 Yoho1 粒星2018年8月16日 ·

Totally bad experience. Please do not buy any product at this shop.

Suzanne Seeto 評論了友和 Yoho1 粒星2017年12月14日 ·

你們的電話永遠打不通。只是可以靜靜等待你的whatsapp回覆,如有問題要問又要等多一天內回覆, 這樣的customer service怎可以的,其他電子產品公司都會回覆客戶的質詢。 買了一個電器用了一個多月便壞了,想再想問多一些問題都要每天在等WhatsApp

Candy King Chi Lau 評論了友和 Yoho1 粒星
2017年9月26日 ·

售後服務非常差

產品有問題亦不著力解決
網頁上寫的是"香港行貨"
但我到專櫃買配件時 卻發現產品單是外形就已有差別
而且安裝專櫃所購買到的配件後 甚至不能使用

more here

https://m.facebook.com/cipher.kitty/activity/10155682076321590?anchor_composer=false

感覺上類似問題一直都有,而且沒任何改善。

複式洋房

我都買左zens,用左幾次....好正,眼紋最明顯唔見左....開心死我....

因為我一笑就出勁多眼紋....

我一定會勤力用

大宅

邊部?

大宅

nanacheung1098 發表於 19-8-28 14:15
蘋果動新聞有介紹過友X,條片有過百個留言(唔係呢度講,大家自己睇),睇完之後我再去佢地店fb都見到好多客 ...

感覺你針對人地友X 多D 喎...個Account 又新開既...
我睇Google review 有4.3/5, FB 4.5/5, 成千人留言 利申: 幫襯左幾年, 一直都好好

民房

mimilai1230 發表於 19-8-27 23:25
beautystoretokyo

我都想買呢一部Dr arrivo CLINIC,不過啱啱上去

佢哋

facebook好似話缺貨中。

但見到另一部miss arrivo clinic 做緊劈價,唔使五千蚊。

本來諗住買次一級的 zeus,因為我朋友話 zeus嘅燈比miss arrivo仲少一粒 ,而且又有條線lung住 。所以諗都唔諗就訂咗呢部miss arrivo clinic premium啦。

好期待,因為最近眼紋多咗好鬼多……

拎咗機再上嚟報告下。

大宅

babycici008 發表於 19-7-19 07:35
岩岩係carousel見到有部平價版dr.arrivo ,價錢5分一都唔洗好似好吸引,有冇sis可以睇下係咪一樣?好想買dr.a ...

我都有留意,話機芯同正版既係同一間廠,如果係,價錢真係好吸引。你最後有無買?

大宅

可以 pm埋我嗎? thanks

首頁

尾頁

跳至