跳至

首頁

尾頁

男爵府

最特別咪係去左黃金海岸食buffet&玩左多啦A夢彈床.
帶住孖B去街真係好辛苦, 佢地成日四圍走進 .

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:14 發表
遊山玩水
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

子爵府

joanne,
我幾時可以試食啫

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 14:47 發表
今日o係屋企整餅
http://f20.yahoofs.com/hkblog/g0r47dmYHxZHksSkb__DOT__MtKnLcoFI-_4/blog/ap_20081229021529300.jpg.jpg?ib_____DRkVz2uHx

男爵府

係喎! 幾時可以ja ????

原文章由 技安 於 08-12-29 15:27 發表
joanne,
我幾時可以試食啫
Putting all your troubles on him, for he takes care of you. (Peter I 5:7)

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

成日追b 咪好 fit 囉
原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:26 發表

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

如果你要食呢個.... 最遲明天喎....
如果下次.....早3日通知聲就得
原文章由 技安 於 08-12-29 15:27 發表
joanne,
我幾時可以試食啫

琥珀宮

幾時都得, 最緊要賞面
原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:30 發表
係喎! 幾時可以ja ????

男爵府

我都想!

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:33 發表
成日追b 咪好 fit 囉

男爵府

joanne

你可以考慮吓在網上賣cake. 3日前order 就ok

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:34 發表

琥珀宮

咁又唔駛咁大陣仗, 自己玩下嗿下個女開心o者
原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:39 發表
joanne

你可以考慮吓在網上賣cake. 3日前order 就ok

男爵府

在公司發下夢.........

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:40 發表
咁又唔駛咁大陣仗, 自己玩下嗿下個女開心o者

子爵府

kaka...我一陣去你度...留件俾我

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:34 發表

琥珀宮

am....咁我地合作丫, 你負責送貨
原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:43 發表
在公司發下夢.........

子爵府

原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:26 發表

琥珀宮

ok...請自備盒
原文章由 技安 於 08-12-29 15:48 發表
kaka...我一陣去你度...留件俾我

子爵府

黃太,
孖b食buffet要收錢....咪好高消費囉?

男爵府

幾好笑喎! 即是我好似pizza hut d 電單車手咁, 咪好型law

原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:50 發表
am....咁我地合作丫, 你負責送貨

子爵府

洗咩盒丫...我即食
原文章由 joannelai930 於 08-12-29 15:50 發表
ok...請自備盒

男爵府

技安

要收呀! 我地早訂有78折. 因26號是我們的結婚記念日所以就豪一次law. 今年已經是十周年了.......

原文章由 技安 於 08-12-29 15:51 發表
黃太,
孖b食buffet要收錢....咪好高消費囉?

子爵府

十周年...咁真係要豪一豪

原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:56 發表
技安

要收呀! 我地早訂有78折. 因26號是我們的結婚記念日所以就豪一次law. 今年已經是十周年了.......

琥珀宮

yes, 超型女車手, 快d考個牌
原文章由 Mrswong1998 於 08-12-29 15:53 發表
幾好笑喎! 即是我好似pizza hut d 電單車手咁, 咪好型law

首頁

尾頁

跳至