潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

littlecoolcool 發表於 18-7-22 16:15
FF覆咗... 話呢件係girls...
我見今年好多online shop都寫Byron for boys & girls...
Anyway... 我最後都 ...

https://store.moncler.com/en-gb/shop-children/autumn-winter/teen-12-14-years-boy?_ga=2.213404439.2002546165.1532247434-346568291.1528828009

UK moncler website 放左係Boy Teen

我估Farfetch CS 沒有check 清楚就覆妳

水晶宮

3wa4 發表於 18-7-22 09:55
好靚呀!price 又唔貴!
昨晚捕左件白色girl 14,有點貴,不過白色長身又好喜歡添...

我都好like white down, Palmier, Vest white 分別各有一件不過真係要好小心著
期待jm 收貨分享下size
Hello...

水晶宮

bigcattong 發表於 18-7-22 07:54
size 0 大些定girl 14大些?靓
見妳有点大

girl 14 比 adult 0 還要再大些⋯⋯girl 14/ size 0 地有鬆,但girl 12/ adult 00 上圍又太窄著唔到
所以冇辨法都係要著girl 14/ adult 0 lor
Hello...

大宅

kamanma 發表於 18-7-22 16:36

https://store.moncler.com/en-gb/shop-children/autumn-wi ...

應該係... 不過我都嫌佢無修腰... 所以都係cancel order...
再捕過...

水晶宮

叮噹媽媽 發表於 18-7-21 18:46
We are twins

pink ambrine
Hello...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-7-21 12:28

jessica,
背心12 不需扣褸著⋯⋯瘦底可以考慮....實物色超級靚
Hello...

子爵府

回覆 kamanma 的帖子

Thanks kamanma

子爵府

kamanma 發表於 18-7-22 18:22
jessica,
背心12 不需扣褸著⋯⋯瘦底可以考慮....實物色超級靚

Kamanma我昨晚落機後才見到,遲左了

呢件背心我有girl12 navy,就是想捕多件pink..

水晶宮

mosjessica 發表於 18-7-23 10:50

Kamanma我昨晚落機後才見到,遲左了:laugh2c ...

jessica Welcome
背心好正捲起細細件12背心不難捕一定有機會的
Hello...

子爵府

回覆樓主

呢款是有修腰的girl 14,不過呢個價錢冇fur有小小貴...

水晶宮

mosjessica 發表於 18-7-23 13:00
呢款是有修腰的girl 14,不過呢個價錢冇fur有小小貴...

Dear, 這款應該是boy 而家好多store 亂放....明明boy 都放入girl 道
Hello...

男爵府

回覆樓主

只係諗左一日呢款已經冇晒0及1了!今日仲諗住買添!唔知仲會唔會返貨呢?

水晶宮

3wa4 發表於 18-7-23 13:25
只係諗左一日呢款已經冇晒0及1了!今日仲諗住買添!唔知仲會唔會返貨呢?

...

adult 0/1 是最搶手....靚色超靚價Mid-length
平其它store Mid-length Light/ Ultralight 幾仟
好少補貨一件二件...除非退貨...The clutcher 通常齊碼成手返貨
Hello...

男爵府

kamanma 發表於 18-7-23 13:34
adult 0/1 是最搶手....靚色超靚價Mid-length
平其它store Mid-length Light/ Ultralight 幾仟:mon ...

飲恨呀!我記得呢件代購賣$9000

子爵府

kamanma 發表於 18-7-21 23:17
leng leng MD warm?
jm 麻煩妳有時間分享下尺寸...Thanks
肩膀 吋, 胸 吋 ...

Update Adorne size14 measurement :
肩膊闊16吋,胸37吋,腰闊36吋,衫長23吋,袖長24吋

水晶宮

ill 發表於 18-7-23 14:24

Update Adorne size14 measurement :

Thanks jm share
Hello...

水晶宮

kamanma 發表於 18-7-23 14:28
Thanks jm share

Amy 14, 肩膀15吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳36.5吋, 衫身長22.5吋, 袖長24.5吋

Irada 14, 肩膀14吋, 胸35吋, 腰31吋, 衫腳38吋, 衫身長22.5吋, 袖長25吋

Kamaria 14, 肩膀15吋, 胸35吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫身長22.5吋, 袖長24.5吋

Ambrine 14, 肩膀15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫腳38吋, 衫身長22吋, 袖長24.5吋

Abricot girl14, 肩膀15吋, 胸35吋, 腰34吋, 衫身拉鍊21.5吋, 袖長24吋

Ambrine girl 12, 肩膀14吋, 胸33吋, 腰32吋, 衫腳37
吋, 衫身長20吋, 袖長22.5吋

Aidan boy12, 肩膀15吋, 胸36吋, 腰34吋, 衫腳36吋, 衫身長21.5吋, 袖長22.5吋

Aidan boy14 肩膀16吋, 胸38吋, 衫長22吋, 袖長24吋

Hubert boy12, 肩膀16吋, 胸39吋, 腰39吋, 衫腳40吋, 衫身長27.5吋, 袖長24.5吋

Aimeet K14
肩膀16吋, 胸36吋, 腰34吋(with belt), 衫腳41吋, 衫身長23吋, 袖長25吋

Dorotea kids 14
肩膀15.5吋, 胸36吋, 腰34吋, 衫腳39吋, 衫身長22.5吋, 袖長24吋

Adorne girl 14
肩膊16吋,胸37吋,腰37吋,衫長23吋,袖長24吋

Liane Vest Kids girl 12 背心
肩膀14吋, 胸34吋, 腰32吋, 衫腳38吋, 衫長20.5吋

Vest Kids boy 14
肩膀14吋,胸36吋, 腰36吋 衫腳36吋, 衫長吋:22.5

Hello...

子爵府

kamanma 發表於 18-7-23 13:00
jessica Welcome
背心好正捲起細細件12背心不難捕一定有機會的
...

我會繼續努力

子爵府

kamanma 發表於 18-7-23 13:19
Dear, 這款應該是boy 而家好多store 亂放....明明boy 都放入girl 道

我見到後面好似有修腰,以為真的是girl款,點知原來又係boy....

水晶宮

kamanma 發表於 17-3-11 01:28
純分享! 各款size @ 31/F #610

各位jms 我之前「違反版規」所以被刪除post ...為免再被刪除,請尊 ...

italis 有件 OPALE adult 1 GRAND TOTAL €312
3k 有找仲抵著過kids
我都有件 adult 0 差不多款
Hello...

首頁

尾頁

跳至