親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

是否已不能直接換到經濟客艙位? 謝謝

我試左首爾同台北, 只選1張飛都要後補(所有時間)

王國會長

王國會長

朱朱bb 發表於 17-3-14 12:56

我試左首爾同台北, 只選1張飛都要後補(所有時間) ...

唔係, 台北咁多機一般都有位換, 試過上年3月換8月8張都可以直接換到.你要下月復活節?

男爵府

好媽媽勳章

瑩瑩老豆 發表於 17-3-14 13:45
唔係, 台北咁多機一般都有位換, 試過上年3月換8月8張都可以直接換到.你要下月復活節?
...
我想搵暑假冇, 咁再睇下4月,9月,出年1月同新出既3月都要後備 (15000里/台北)

瑪瑙宮

大廚勳章

朱朱bb 發表於 17-3-14 13:50
我想搵暑假冇, 咁再睇下4月,9月,出年1月同新出既3月都要後備 (15000里/台北)

...

不如直接打上去cs,然後問暑假叫職員幫你睇任何一日邊日有囉。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

好媽媽勳章

回覆 seaheart88 的帖子

就係全部後補,一係就比多D里數轉特選先有, 我初時以為系統問題, CS 話佢睇同我睇既都係一樣....
跟住我自己再睇下, 發現所有日子, 一個可即時確認既位都冇.....

我上年都搵到有機票, 但近來發現冇左

瑪瑙宮

大廚勳章

朱朱bb 發表於 17-3-14 13:59

就係全部後補,一係就比多D里數轉特選先有, 我初時以為系統問題, CS 話佢睇同我睇 ...

咁又冇留意,因為基本上唔會換台北。。我多數都係360天前換咗。。。。未試過臨時Search
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

王國會長

王國會長

朱朱bb 發表於 17-3-14 13:50

...

9月,出年1月同新出既3月都冇就應根本冇放位, 其他class 有冇? 不如打去CS 問.

男爵府

好媽媽勳章

我睇早360天既都冇位, 試左ICN 同TPE 都冇...你換開邊度? 等我睇下...

王國會長

王國會長

seaheart88 發表於 17-3-14 14:01
咁又冇留意,因為基本上唔會換台北。。我多數都係360天前換咗。。。。未試過臨時Search
...

連台北都跟埋札幌 360日前都唔放位

瑪瑙宮

大廚勳章

朱朱bb 發表於 17-3-14 14:06

我睇早360天既都冇位, 試左ICN 同TPE 都冇...你換開邊度? 等我睇下...

我之前一直就換開日本嘅。。。東京大阪北海道都換過。。仲係紅日聖誕復活添。。但今年我又未諗到去邊,所以冇用過分換。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

好媽媽勳章

回覆 瑩瑩老豆 的帖子

我就係見佢經濟冇放位了.....其他CLASS 有位
係咪宜家已經冇曬可即時確認既經濟位機票....全要後補

大宅

嘩,我一月尾時換12月台北見仲有好多日子(暑假及聖誕)有得揀喎

男爵府

好媽媽勳章

你可唔可以幫我睇下, 我搵過 KHH BKK TPE ICN 全部都冇

男爵府

好媽媽勳章

VVYEUNG 發表於 17-3-14 14:11
嘩,我一月尾時換12月台北見仲有好多日子(暑假及聖誕)有得揀喎
我3月頭都睇到台北有......但現在已經冇曬...好似所有機票收起曬同迫你換特選經濟位

瑪瑙宮

大廚勳章

VVYEUNG 發表於 17-3-14 14:11

咁即係俾人換晒姐。。。現在啲人好早換機票,所以冇晒經濟一啲都唔奇,之後再隨時放一啲放一啲機位。。。但樓主換不換到。。。就睇機緣了。。。

琥珀宮

朱朱bb 發表於 17-3-14 12:56

我試左首爾同台北, 只選1張飛都要後補(所有時間) ...

我剛換咗復活節四天紅日去青島,但flight time唔靚,夜去早返!

男爵府

朱朱bb 發表於 17-3-14 14:14

你可唔可以幫我睇下, 我搵過 KHH BKK TPE ICN 全部都冇

BKK 重有呀。不過吾係日日有。

TPE 同 ICN 真係完全冇。

男爵府

好媽媽勳章

Noire 發表於 17-3-14 14:32
BKK 重有呀。不過吾係日日有。

TPE 同 ICN 真係完全冇。

謝謝你,真係估唔到TPE 完全冇呀,請問bkk 係邊日有

王國會長

王國會長

朱朱bb 發表於 17-3-14 14:09
回覆 瑩瑩老豆 的帖子

我就係見佢經濟冇放位了.....其他CLASS 有位

我見亞庇有econ即換, 我估係TPE/ICN 唔知做乜收起晒(焗人換prem econ?), 或者等下睇遲d 會唔會放返econ出來.

男爵府

上星期六先開始係甘,應該是系統更新中,過幾日再留意下?

首頁
12345...6

尾頁

跳至