想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

自從舊年8月經歷小產後,經過中醫調理後,每月大概係25-28日為一個cycle, 從未超過28日未黎m,平時m前都有肚谷谷的,今月無谷m feel諗住唔通有机(emoji)。
3月10號due day, 但到今日都未m come, 已在10號前後用過CB驗過孕,兩次都顯示未懷孕,dd前到而家肚仔左边成日陰陰痛,而家擔心中,護士朋友話我可能係賀爾蒙失調 (emoji)有無其他人都試過,大家傾下

大宅

emmakorea 發表於 17-3-14 20:02
自從舊年8月經歷小產後,經過中醫調理後,每月大概係25-28日為一個cycle, 從未超過28日未黎m,平時m前都有 ...

身體差左會縮短經期,搵中醫調理下身體

大宅

emmakorea 發表於 17-3-14 20:02
自從舊年8月經歷小產後,經過中醫調理後,每月大概係25-28日為一個cycle, 從未超過28日未黎m,平時m前都有 ...

我上年9月人流後,直頭冇黎經要11月尾去睇私家開藥。1月7日就先自己黎但唔好彩個日中左甲型流感半死,仲要入左院吊鹽水同食特敏福。之後到依家成2個半月啦都仲未黎星期一睇左婦科照話睇我好似冇排卵,之後醫生抽血驗其他野。佢又比左5日荷爾蒙藥我等我黎經。醫生仲話如果報告冇野就叫我決定要唔要排卵藥。
我依家都唔肯諗生,連經期都冇生咩。

複式洋房

apingbb 發表於 17-3-15 10:33
我上年9月人流後,直頭冇黎經要11月尾去睇私家開藥。1月7日就先自己黎但唔好彩個日中左甲型流感半死,仲要 ...

明白,謝謝分享,我明天去見醫生睇下發生咩事先,唔知関唔関食中薬事,其實早兩個月已驗過輸卵管,無塞暢通

首頁

尾頁

跳至