夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

男爵府

開心吸收勳章

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:14
因為食唔飽去叫雞?咁同使禽獸有咩分別?
男人有性慾, 好正常不過, 老婆唔餵飽, 又谷起上來又忍唔住, 去叫雞有幾奇? 點解你D女人係都唔想去明白男人係一件咩生物. 男同女根本係2樣野, 唔好將女人既生理需要程度放落男人身上.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hunterml 發表於 17-3-16 13:17
男人有性慾, 好正常不過, 老婆唔餵飽, 又谷起上來又忍唔住, 去叫雞有幾奇? 點解你D女人係都唔想去明白男人 ...

正常人有控制欲望既能力,不能用呢個黎做藉口。正如一d女仔為左名牌,豪宅,靚車等呢d欲望走去做人2奶,呢d咁缺德行為都係錯。難道無錢去偷係對?

人同禽獸有分別的。

ranchu    發表於 17-3-20 00:08

男爵府

開心吸收勳章

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:27
正常人有控制欲望既能力,不能用呢個黎做藉口。正如一d女仔為左名牌,豪宅,靚車等呢d欲望走去做人2奶,呢 ...
又一個離地仲要企係道德高處去看世界既高人, 完全睇唔見世上男人既不足之處, 直覺覺得男人同女人一樣咁好忍耐力, 咁潔淨. 而且仲要罵有性慾既男人係禽獸 ..... 真係好好笑. 世界上, 唔會有性慾既男人, 係不存在的, 連宦官都會有發唔到出來既性慾, 唔該高人去睇下新聞啦, 和尚都叫雞丫, 羅馬天主教教廷都有性侵事件, 唔該你接受現實啦, 唔好企咁高, 咁離地啦, 為左唔好比男人有叫雞既原因, 餵飽自己老公啦.
真係再講都浪費時間 ....

男爵府

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:27
正常人有控制欲望既能力,不能用呢個黎做藉口。正如一d女仔為左名牌,豪宅,靚車等呢d欲望走去做人2奶,呢 ...

不是只有男人有慾望,女人也會對不同事物有慾望,但不代表滿足自己慾望就一定岩,咁只係自私

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

hunterml 發表於 17-3-16 13:34
又一個離地仲要企係道德高處去看世界既高人, 完全睇唔見世上男人既不足之處, 直覺覺得男人同女人一樣咁好忍 ...

唔該你唔好曲解,我明男人有性欲係正常,但控制唔到自己同禽獸有咩分別?touchwood 你or你心中重要的女人比個沒有自我控制能力既人侵犯,你會唔會嬲對方?會唔會告對方?

別再幫自己找藉口,如果覺得老婆餵你唔飽,就放手啦,唔好惹埋d病返黎害人呀

瑪瑙宮

~小樹兒~ 發表於 17-3-16 13:34
不是只有男人有慾望,女人也會對不同事物有慾望,但不代表滿足自己慾望就一定岩,咁只係自私

...

條友歪理當真理

ranchu    發表於 17-3-20 00:11

男爵府

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:44
條友歪理當真理

人禽之辨貴在人有慾望時仍以合情合理之方法去處理。夫妻間性生活不協調,可以先溝通和嘗試解決,不協調不是任何一方的錯,只是喜好不同,有愛便會努力,甚至最多合則來不合則去。先不討論召妓本身,背著太太暗地召妓最大問題是欺騙,這種欺騙就是錯。再者,沒有一個人「有責任有義務」要滿足你的性慾望,所有事情都應是雙方自由意願下進行,請不要將自己不能自控、欺騙的行為賴在太太沒有盡所謂的義務身上。其實這些不算是什麼站在道德高地的大道理,只是做人有時要公平,包括對待身邊人

ranchu    發表於 17-3-20 00:12

珍珠宮

開心吸收勳章

kathy321 發表於 17-3-14 21:41
如大家發現老公去叫雞,會點?
2個月前發現老公去叫雞,因為係佢電話其中一個app見到佢同雞雞影ge相。

所以話呢,做咩無端端走去CHECK電話?

不過咁,我並唔係話佢叫雞係啱...但首先妳點知個女人係雞?妳有冇踢爆佢?
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

回覆樓主:

我只會怕自己有冇性病,要停止行房

伯爵府

2018復活節勳章 熱血金章 好媽媽勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章

根據果位仁兄的邏輯

佢滿足唔到老婆需要,佢應接受佢老婆揾sp
「政治乃眾人之事」-- 國父孫中山先生

禁止訪問

大宅

hunterml 發表於 17-3-16 13:17
男人有性慾, 好正常不過, 老婆唔餵飽, 又谷起上來又忍唔住, 去叫雞有幾奇? 點解你D女人係都唔想去明白男人 ...

食唔飽點解唔直接同老婆要求,係要走去叫g, 破壞大家感情

男爵府

開心吸收勳章

MA33IE 發表於 17-3-17 10:15

老婆唔比, 原因有好多, 我屋企都有一個用好多原因唔肯開飯既女人, 唯一唔同, 我每日放埋第二份工後都好累, 返到屋企都照做家務, 當累到一個點既時候, 唔好講開飯, 連行多步我都唔願.

大宅

MA33IE 發表於 17-3-17 10:15

身邊人吾願開钣
可能是累,性趣不大,,,,,好多好多
吾通要強人所難, 廹人就飯?

家中不煮飯
出街食 和 叫外賣
難道就禽獸不如?

有網友曾經說過一句話, 好深刻
"富人 不懂 窮人 饑"

大宅

問清楚你老公咩事, 如果係真就離婚
公屋離咗婚可能恩恤上樓仲快
就算唔離婚, 俾你申請到公屋又點? 繼續同個衰人住?

大宅

hunterml 發表於 17-3-16 09:33
乜老婆無責任餵飽老公架?
你D咁既思維, 希望你冇老婆啦

purple_girl    發表於 18-7-12 12:39

男爵府

開心吸收勳章

cargod 發表於 17-3-17 11:58
你D咁既思維, 希望你冇老婆啦
真係唔好意思, 我結左婚, 仲有一對仔女. 真係令你失望.
但你既思維都唔見得有幾明白事理

大宅

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:44
條友歪理當真理
可能條友冇手, 冇得打J

大宅

hunterml 發表於 17-3-17 12:00
真係唔好意思, 我結左婚, 仲有一對仔女. 真係令你失望.
但你既思維都唔見得有幾明白事理
...
我應該可憐你冇手嗎?

男爵府

開心吸收勳章

真係再回你2位都浪費時間, 連老婆有責任餵飽個老公, 令佢無理由去叫雞咁簡單既道理都唔明白, 真係好令我覺得你地2位都係神交既高手, 同另一半係有愛無性.

首頁
12345...13

尾頁

跳至