夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

cibewong 發表於 18-6-19 22:56
你會唔會小同你老公親熱呀?

呢個只係其一原因,比錢買,玩乜都得,唔駛就住嚟玩,同老婆女友唔一樣的

侯爵府

回覆樓主

你愛佢嗎?

子爵府

yau2012 發表於 18-6-19 03:11
咁又何苦呢?不如唔好結婚,或者立刻離婚,開開心心自由自在去盡玩,何必要咁閃缩生活?又要傷害別人呢? ...

呢d咪賤人 佢地觀念係又唔係殺人放火 有咩大不了

子爵府

我係女仔 發表於 17-6-26 12:07
佢地總覺得無論點傾都傾唔點都唔可以向外求,咁係咪即係要禁住黎強姦自己老婆先岩,大佬呀,人既引耐有限 ...

直接講過無得搞叫雞都唔改善 仲要幾個月 離得婚啦

洋房

早知好過遲知啦 呢D男人唔要都擺

大宅

回覆樓主

好嘔心呀大佬

大宅

hunterml 發表於 17-3-16 13:34
又一個離地仲要企係道德高處去看世界既高人, 完全睇唔見世上男人既不足之處, 直覺覺得男人同女人一樣咁好忍 ...

男人去叫雞或有小三都唔一定關老婆餵唔飽佢事, 九成九男人偷食係關貪新鮮事, 無聽過隔離飯香啲咩?如果只單純係因為老婆餵唔飽, 呢個世界仲會日日咁多男人偷食或離婚事件重演咩?一個男人一生人可能叫過幾千隻雞, 為的是只係想食飽咩?想食飽點解唔永遠叫死一隻而係每日換口味? 用下腦諗下都知。相信連你都不夠了解男人

ranchu    發表於 18-9-4 22:13

大宅

Danny3101 發表於 17-3-17 13:12
我識看中文
無論是自己的, 還是別人的,
都希望大家不要捱饑抵餓、

點解一定要攞性同飯做比喻呢?性點同食飯, 食飯人人都需要, 幾日唔食會餓死, 即使唔想食無胃口都要食,但性某個程度上只是一種心理慾望, 當清心寡慾時對人身體無害的,亦不一定經常有性先有樂趣。覺得有性先有樂趣係因為自己沒有其他興趣, 所以把性看得太重。

當然夫妻需要一定嘅性行為去維持感情, 攬攬錫錫都包括。但所有性行為都必須基於尊重及自願。如果老公日日都需要, 成日嫌不夠, 又如何叫老婆去配合? 咁樣老婆就有錯? 咁樣叫做餵唔飽? 不如叫老公檢討下是否有病要睇醫生?

ranchu    發表於 18-9-4 22:14
美麗源於自然,追求美麗人之常情!  

男爵府

開心吸收勳章

秋田 發表於 18-6-25 16:26

男人去叫雞或有小三都唔一定關老婆餵唔飽佢事, 九成九男人偷食 ...

我係男人,但我本人只想老婆餵飽我就可以

大宅

Danny3101 發表於 17-3-17 16:04
聽落好似好有有道理
但實際好悲
捱饑抵餓一段日子

如果你老婆係因為身體有病而無俾你開飯, 而你又仲愛佢時, 你可以叫佢用手幫你解決, 無嘢係解決唔到的, 除非你一定要搞果度先得果種人啦。

又如果你老婆是因為純粹唔喜歡搞嘢而拒絕你長期唔俾你開飯, 咁你都可以坦白同佢講清楚你有需要, 否則外求。

其實無人迫你一定就範㗎,佢有自由唔俾你時你亦有自由要求離婚, 但前提要事先講明, 大家坦白。唔好偷偷哋去叫雞, 咁樣係唔尊重婚姻。

我知自己無法滿足到老公時, 我自動提出離婚, 要佢去搵個正常女人同佢過生活。
我知道男人都會性需要, 無可能長期忍受無性。但問題係, 我老公自己唔肯離婚, 所以我都同佢講明如果你唔離婚的話就要尊重婚姻, 我接受唔到叫雞的男人。但我唔會迫佢唔準佢離婚, 我經常叫佢同我離婚再去搵個適合嘅女人。但就唔好又要同我一齊時偷偷哋去搵女人, 咁樣做好唔尊重。

大宅

月牙兒♡ 發表於 17-3-18 15:11
我都覺得佢見識得少,大部分男人覺得去玩好閒,男人之間會當係普通事,但底線係唔比老婆知。

如果要用道 ...

既然男女平等, 但男人仲依然存在呢啲思維好可怕, 對女人實在不公平。
其實我想講, 有呢種思想嘅男人仲依然生活喺自己嘅世界, 仲喺封建年代嘅大男人思想, 正確講就係未進化。今時今日, 仲有男人認為玩只得男人有權利? 玩完識番屋企就已經好好? 未免將男人嘅地位講得太重要啦

mailmail111    發表於 18-9-5 10:09
ranchu    發表於 18-9-4 22:17

大宅

月牙兒♡ 發表於 17-3-18 15:35
就係咁,接受到就啞忍,接受唔到就寧願分開,冇辦法,長痛不如短痛,如果知道咗,會好辛苦。
所以女人如果 ...

周圍撒播啲污漕有毒嘅流腦言語, 聽你喺度九嗡就信果個傻嘅

玩不是男人的專利, 自己要爛滾首先要接受到另一半都爛滾先, 做人唔好雙重標準, 否則唔好喺度妖言惑眾

結婚前諗清楚先, 如果自己爛滾又何必結婚害人? 點解要做啲低能男人做嘅嘢?要結婚後要女人忍到就忍? 忍唔到就離婚? 既然都預有呢一著咁點解唔結婚前坦白? 點解仲要結婚? 唔結婚唔係仲自由咩?無人管無人理玩得咪仲放囉?做咩日日提心吊膽去玩呢?

大宅

我愛Corina 發表於 17-3-16 13:14
因為食唔飽去叫雞?咁同使禽獸有咩分別?

我想起姦流浪狗單新聞

大宅

dativebond 發表於 17-3-17 16:10

我係男人。

其實夫妻關係好必然有飯開(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)同意呢句,成日冇飯開好明顯係老婆睇你唔順眼,令佢生厭,有愛才有性

洋房

回覆樓主:

映得相,即係唔怕你知啦,想多了

大宅

叫雞係有得修補的,叫雞係指佢無投入任何感情完全係出於生理需要,
要修補你們在性方面的落差,要多溝通,以及要讓他知,只此一次下不為例,
你也要既往不咎(心理上當佢在識你前的事/前女友),但是一有下次必會離婚,
包括兒子的撫養權,財產安排及膳養費都先立字為據及有第三者見證簽署,如6299和自己父母

小三,有投入感情,建議傾下,睇C6願不願砍情絲,同樣用以上立字為據方法,但此時C6心中已不愛你,你自己決定等公屋至離定係而家離,男人在有小三後願痛改前非的是微乎其微

至於上面有人問點解性要同食飯一齊講,子曰食色性也,是人與生俱來的本身需要
最近有單新聞,有父母留左兩個小朋友在家,小朋友太肚餓而找隣居要食物,而被揭發
你作為父母的角度,你會否讓你的孩子"崖"餓,要是孩子餓了你要教他如何在家中找食如餅乾,杯面.
假設你小朋友食厭了蕃茄炒蛋想食糖心鮑魚,你會否煮?還是讓他知乾鮑魚好貴又難整,今晚先食鑵頭鮑,等你學識左而佢考試有90分才煮糖心鮑魚
把你C6當成孩子,畏飽他之餘也要教他如何在家中搵食,想食好野要有好表現,而你也應提升自己的廚藝/性技巧

洋房

hunterml 發表於 17-3-16 13:17
男人有性慾, 好正常不過, 老婆唔餵飽, 又谷起上來又忍唔住, 去叫雞有幾奇? 點解你D女人係都唔想去明白男人 ...

點樣叫餵飽佢?餓就可以叫雞?甘點解要結婚?

複式洋房

好嘔心,仲要合照

大宅

May9122 發表於 18-7-20 23:07
好嘔心,仲要合照

我有位女同事佢說晚晚一息燈:就要九野个C6真救命?預着呢个性慾強點算!聽到都打冷震!

男爵府

回覆樓主

影得相起碼都係三次以上了 樓主 保重加油
te quiero mucho mi amo

首頁

尾頁

跳至