嬰兒用品

跳至

首頁
12345...7

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有冇人已經收到HUGGIES體驗裝換領信呀?
我今日收到~
但要去到銅鑼灣/佐敦
【WING】◤[幸福]慢慢接近﹏°我要永遠留不住它〤..╭ 》〃"'。你會為我去學慬 ︴珍惜嗎???↗°° ] || 對你真的.有期望]] ┌我!!!"不管一切**只要有樂怡❤已經心滿意足!!┐期待你快高長大=]

大宅

好媽媽勳章

原文章由 壞女孩~yuki 於 08-12-27 05:17 發表
我今日收到~
但要去到銅鑼灣/佐敦

I received it last week and already redeemed the gift la.. very good

民房

係唔係會員就有?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我今日都收到啦!!去銅鑼灣冇問題!!

大宅

i got it today too

子爵府

畀面勳章

我今日都收到了
想問去換係俾現貨 or coupon呢
thx
原文章由 kwokbaby38 於 08-12-27 23:47 發表
i got it today too

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Huggies

我仲未收到信 ~

原文章由 壞女孩~yuki 於 08-12-27 22:17 發表
我今日收到~
但要去到銅鑼灣/佐敦

大宅

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我都未收到信

大宅

未收到,乜要去咁鬼遠架 ,車費都'sit'埋mouth: ,有幾多片呀?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我都未收到

大宅

瞓得好勳章

just rec'd cfm email jar...

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

今次ok架,無蝕喎!你申請咩碼就比咩碼你,係全包呀!唔係一片裝個d! huggie無幾何禁大方架!
你申請個時都知去邊攞同數量架啦!
原文章由 NGC9 於 08-12-28 11:50 發表
未收到,乜要去咁鬼遠架 ,車費都'sit'埋mouth: ,有幾多片呀?

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

31號前check入huggie websit.申請及3日內fax BB証明就有機會啦(未足2歲)!!!唔使會員都得
原文章由 日本妹妹桐桐 於 08-12-27 23:05 發表
係唔係會員就有?

大宅

有30片!
原文章由 NGC9 於 08-12-28 11:50 發表

大宅

cwb好就我腳,可惜我3日內都打唔通個電話

別墅

我已收到信啦,明天或後天就會去攞。我覺得都幾抵,因為有30片喎!

別墅

未收到信呀 ~~我填完第二日就fax去,會唔會無ga??

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

我收到la

子爵府

我都未收到啊~
[url=http://www.elimy.com]

首頁
12345...7

尾頁

跳至