自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

公爵府

回覆樓主:

但係呢張相個媽媽真係 餵奶 得好衰喎, 佢同唔著有咩分別

男爵府

洋洋 發表於 17-3-18 12:20
唔洗拗,我相信佢係露體狂,亦唔介意比人影,佢嘅表現只係想多D人注意佢
...

唔知佢之後post嘅相,佢老公會點諗。
個老婆嘅body,任何兄弟都知係點。
其實我覺得母乳媽媽撐買撐,但至少諗下個老公先。

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我都曾是母乳媽媽,但都接受不到她這樣,不過無需影人相囉⋯⋯

大宅

其實當事人都唔介意,我地唔應該煞有介事甘批評。件事其實好平常,睇下你內心有無邪念者。

翡翠宮

回覆樓主:

唔。。。我覺得餵人奶係好偉大,亦都應該支持,但,佢咁open我又覺得。。。唔係幾好! 當然偷影係唔啱!

伯爵府

回覆樓主:

餵人奶可以,但個鬆咁樣露出黎就不太好啦。。雖然係好平常

子爵府

BK Milk勳章

不同傻子爭辯, 否則就搞不清誰是傻子了.

頭等人, 有本事, 沒脾氣; 二等人, 有本事, 有脾氣; 末等人, 沒本事, 大脾氣.

與其說是別人讓你痛苦,不如說自己的修養不夠。

一個常常看別人缺點的人,自己本身就不夠好,因為他沒有時間檢討他自己。

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

toffeetong 發表於 17-3-18 10:55
咁餵法又真係過火左,比d血氣方剛既人睇到,真係會影響到人。

agree, 大把男人不理好醜都總之見波起痰,作為母親,真係咁唔介意益d死人咸濕佬?

我都鄧佢蝕底
我是一隻喵

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fitfish 發表於 17-3-18 11:12
男人可站在前面遮一遮
x 2
擋一擋, 點都好過係隔離玩手機...

天朗氣清

子爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

其實唔好淨係喺事主角度諗,佢為左餵奶都唔怕蝕底,你怕咩?

但其實唔代表其他人想睇,正所謂非禮勿視,我係媽媽都唔想在街見到呢d情景。。。帶條餵奶巾真係好麻煩咩?
推崇母乳餵哺同文化大倒退唔係掛鈎的,我覺得直頭似非洲d原住民。。。
不喜勿插

大宅

回覆樓主:

以呢位奶媽理論,全世界人都可以衣不蔽體啦!只不過是身體啫!
律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

公爵府

回覆樓主:

我之前都系人奶媽,但喂人奶大曬咩,佢唔介意俾人望,但我覺得車上有咁多青少年,望到曬,始終唔好喇,就算個女肚餓,都可氹下吧,或者搵個站落車出去坐埋一邊喂,就算趕時間唔方便落車,都可以轉轉身,並叫家人擋一擋吧,咁我覺得其他人都唔會咁大反應咯,所以我覺得事主唔系摶出位就系有問題

男爵府

回覆樓主:

餵奶大哂?? 佢嘅行為只係搏出位,影佢相令佢更加成名。 做咩行為都要睇下自己身處邊到, 佢去非洲咁做一定冇人有意見,非洲有 d 部落都係露出個胸。。但佢咁做引起其他人反感就唔係佢一個人想點就點

珍珠宮

櫻花bb 發表於 17-3-18 10:46
餵人奶同周街大、小便都可以撈埋黎講,傻的嗎?

餵人奶唔係大哂,呢個case應該可以避免?

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

ChanMoody 發表於 17-3-18 13:15
我都曾是母乳媽媽,但都接受不到她這樣,不過無需影人相囉⋯⋯

除非係有傷風化既賤婦,否則我都覺得唔應該影相。雖然我都覺得佢應該保護自己。
我是一隻喵

公爵府

櫻花bb 發表於 17-3-18 10:44
d人真係好無聊,唔鍾意咪唔好望人囉!成日影人相擺上網

影人相肯定唔啱,但係公眾場所咁樣餵奶都好有問題,你唔介意露,但人哋可能會介意見到囉!

伯爵府

fionstone 發表於 17-3-18 11:08
如果男人露陽具得唔得?這只是陽具,用來小便的,大家唔鐘意可以唔望

係囉

男爵府

見好多母乳媽媽都話佢好型
但我想講當你唔用餵奶巾餵嘅時候,周圍啲人望住你餵,唔好又走上網講點解啲人望住哂

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

做個靚太 發表於 17-3-18 12:28
你都講得岩嘅,但同餵人奶始終有分別,你見到有人做愛,報警就得,但你見到有人餵人奶,會唔會報警,因為 ...
食奶唔核突,不過露奶的確係可以報警處理既,唔信你依家出去拎隻奶出黎試試

珍珠宮

小華子 發表於 17-3-18 11:12
我埋身餵但唔會攞個胸出黎囉,餵人奶大q晒咩?成日似住自己係奶媽好q偉大要全世界尊敬佢地咁!

要人地尊重 ...

其實偉大呢樣野對自己個bb講就得,其他人無受惠的

況且,你bb健康對人奶媽自己係直接受惠,所以我支持人奶,但唔好過份歌頌囉

首頁
45678...12

尾頁

跳至