興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

貓兜,貓廁所,貓網,貓玩具都齊就剩係欠一隻合眼緣既貓,誠求2-4個月,虎紋,最好似相中既貓,男女無所謂只求合眼緣,可照貓網相,會定期提供貓近況同相

伯爵府

2018復活節勳章

csye 發表於 17-3-18 22:34
貓兜,貓廁所,貓網,貓玩具都齊就剩係欠一隻合眼緣既貓,誠求2-4個月,虎紋,男女無所謂只求合眼緣,可照 ...

你重未揾到同你有緣嘅貓貓?下星期去睇睇碰碰運氣,希望你成功,加油

大宅

c9c99 發表於 17-3-19 00:40
你重未揾到同你有緣嘅貓貓?下星期去睇睇碰碰運氣,希望你成功,加油

...

好啊感謝你

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章

csye 發表於 17-3-18 22:34
貓兜,貓廁所,貓網,貓玩具都齊就剩係欠一隻合眼緣既貓,誠求2-4個月,虎紋,男女無所謂只求合眼緣,可照 ...

加油 有緣貓貓好快泥揾你

大宅

TwinWong 發表於 17-3-19 17:56
加油 有緣貓貓好快泥揾你

再好幾個月

用戶要求終止服務

Sorfn89出左post,你有無覆呀?我之前都係經佢搵到執貓姨姨,唔洗一個星期就領養左隻虎紋三色貓b女

大宅

winnielee415 發表於 17-3-19 19:46
Sorfn89出左post,你有無覆呀?我之前都係經佢搵到執貓姨姨,唔洗一個星期就領養左隻虎紋三色貓b女
...

我吾符合佢既資格。。。

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 20:08
我吾符合佢既資格。。。

Why?

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-19 20:24
Why?

原因係我用12元店既格仔網,每個格仔1寸半佢覺得個格太大,如果我全部再換先得

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 21:00
原因係我用12元店既格仔網,每個格仔1寸半佢覺得個格太大,如果我全部再換先得
...

下。我都係用果D。
好多人都係用果種架啦。

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-19 21:39
下。我都係用果D。
好多人都係用果種架啦。

嗯,我都係睇大家既貓網先自己整。。。點知吾得,佢話我咁樣既網只可以領養6個月以上既貓

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

回覆樓主:

咁嚴謹,是否太苛求,難怪你再出帖,但你會否考慮大D既貓?差2個月分別唔會太大掛。祝你早日領養成功。

大宅

5R2H 發表於 17-3-19 22:41
咁嚴謹,是否太苛求,難怪你再出帖,但你會否考慮大D既貓?差2個月分別唔會太大掛。祝你早日領養成功。
...

又吾係苛刻既,只係我達吾到佢要求,我都想快啲領養到,再領養吾到只可以買

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 22:20

嗯,我都係睇大家既貓網先自己整。。。點知吾得,佢話我咁樣既 ...

格仔吋半。個頭都出唔到去啦。
個義工多餘啦。

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 22:43
又吾係苛刻既,只係我達吾到佢要求,我都想快啲領養到,再領養吾到只可以買
...

我果時都諗住領養架。點知個義工又咁又咁。又話收番針錢又話家訪。我都ok。講完就話果隻比人領養左。係一路講緊。唔係第2日講。咁就咪講咁多啦。我而家養緊3隻。食既係天然糧。用既係日本豆腐貓砂。算好啦。起碼我地係錫貓啦。根本佢地又想流浪貓有家。又要求高。有D領養左。咪又棄養退回。

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 22:20

嗯,我都係睇大家既貓網先自己整。。。點知吾得,佢話我咁樣既 ...

亦都可能部分義工啦。
唔係個個都咁既。

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-19 22:55
我果時都諗住領養架。點知個義工又咁又咁。又話收番針錢又話家訪。我都ok。講完就話果隻比人領養左。係一 ...

我都走去問過某義工,佢都覺得ok只需要加多少少索帶,有時吾係我吾想領養而係佢地吾比機會我。。

瑪瑙宮

csye 發表於 17-3-19 22:58
我都走去問過某義工,佢都覺得ok只需要加多少少索帶,有時吾係我吾想領養而係佢地吾比機會我。。
...

有些位置加索帶係岩既。
我地都有。算啦。隨緣啦。

大宅

moonlight9198 發表於 17-3-19 23:11
有些位置加索帶係岩既。
我地都有。算啦。隨緣啦。

半放棄中,有咪開心無咪買,都係養貓啫

公爵府

csye 發表於 17-3-19 21:00
...

多餘,個個都係用果隻。

一係下次你同佢地講貓仔未滿六個月你唔會開任何窗。如果唔信你都冇計。

首頁

尾頁

跳至