想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

努力左幾年,結果都係一樣~無,明年就40,到達自己設定的期限,C6只係一時想要一時又話唔要的心態(玩我咩)。而最重要的係,每當排卵期時,佢就無咩興趣,就算我係發晒脾氣,佢勉強完成,但都射唔出;而我仲有幾日就嚟M時,佢就表現得好積極,仲射得出。唉,呢份無奈,有無人明?好想大喊啊⋯⋯

伯爵府

好媽媽勳章

felixfafa 發表於 17-3-23 05:58
努力左幾年,結果都係一樣~無,明年就40,到達自己設定的期限,C6只係一時想要一時又話唔要的心態(玩我咩 ...

咁其實佢唔多想生喎

男爵府

努力左幾年,結果都係一樣~無,明年就40,到達自己設定的期限,C6只係一時想要一時又話唔要的心態(玩我咩 ...

你試下唔同佢講,可能就冇壓力。
或者可以試下 iui / ivf

大宅

回覆 雨木果 的帖子

排卵時都唔會同佢講,因為講同唔講結果一樣,我有需要時,就遠遠比唔上部電腦。可能佢都有自己的生理期,但呢個期真係同我好唔夾。而所謂的人工佢好抗拒,只會一句KO我:順其自然!⋯⋯無錯,自然地等到我的期限,讓我落空全部的機會!

大宅

咁你可能要同佢好好傾下喎 佢咁樣似乎真係冇乜所謂咁....

水晶宮

好媽媽勳章 大廚勳章

買性感睡衣啦(認真)
一個月買一套,唔洗講甘多,排卵日早D食晚餐,早D換定上床
---生命無價,請支持領養---

大宅

放鬆d。
我都明年紀係唔會停留,我下星期就38我黃銅又低仲有d卵巢衰退。
以前好想快d生日,呢幾年直頭想停留。

佢連製造都唔想,其實有冇諗過如果bb出黎好多問題出現呀!因為湊一個小朋友都好多問題。

男爵府

felixfafa 發表於 17-3-23 09:05
回覆 雨木果 的帖子

排卵時都唔會同佢講,因為講同唔講結果一樣,我有需要時,就遠遠比唔上部電腦。可能佢 ...

我C6都係打機宅男,我哋都經過一段磨合時間。之後我同佢傾,叫佢諗下係咪想生,想生就大家配合,我一個人係生唔到架!佢諗通之後好配合,連驗精、人工果D都肯配合。
你都同先生好好哋商量下,等你好消息!

大宅

非常明白你感受

複式洋房

我嗰件都係咁...成日夾唔啱
但佢&99突然好似好恨咁
結果而家ivf..

大宅

我都明,我C6 也有射精遅緩,用手口都出到,放入去就出唔到直至軟,前幾天驗到CB 有笑哈哈諗住試,(用手先,臨尾才放入)結果佢軟左,我失望到傻。前幾個月試過喊,我地見過家計會同輔導䣠話心理,最慘佢唔知咩心理壓力,又話唔係唔想生!我自己反省覺得也許是我給他太大壓力,唯有再係咁都話「唔緊要,今晚再試」其實心裏就話快d 啦,我就快40 喇!
我其實宜家只是買六合彩心熊,博一博。可能最終也要人工

大宅

felixfafa 發表於 17-3-23 09:05
回覆 雨木果 的帖子

排卵時都唔會同佢講,因為講同唔講結果一樣,我有需要時,就遠遠比唔上部電腦。可能佢 ...

我都明,我C6 也有射精遅緩,用手口都出到,放入去就出唔到直至軟,前幾天驗到CB 有笑哈哈諗住試,(用手先,臨尾才放入)結果佢軟左,我失望到傻。前幾個月試過喊,我地見過家計會同輔導䣠話心理,最慘佢唔知咩心理壓力,又話唔係唔想生!我自己反省覺得也許是我給他太大壓力,唯有再係咁都話「唔緊要,今晚再試」其實心裏就話快d 啦,我就快40 喇!
我其實宜家只是買六合彩心熊,博一博。可能最終也要人工

大宅

BK Milk勳章

breadmother 發表於 17-3-25 12:07
我都明,我C6 也有射精遅緩,用手口都出到,放入去就出唔到直至軟,前幾天驗到CB 有笑哈哈諗住試,(用手 ...

有無試下食瑪卡,茄紅素,鋅
如似話有幫忙

大宅

myemily 發表於 17-3-25 15:07
有無試下食瑪卡,茄紅素,鋅
如似話有幫忙

有看中醫亦有食多種維他命,佢唔係唔得而係在我裏面就唔出,我真是試過好傷心!又會諗係咪我唔夠吸引,但我用手同口佢都得!真是無奈,都有諗佢係咪唔想要B 佢又話唔係

大宅

BK Milk勳章

breadmother 發表於 17-3-25 15:11
有看中醫亦有食多種維他命,佢唔係唔得而係在我裏面就唔出,我真是試過好傷心!又會諗係咪我唔夠吸引,但 ...

會否時間太耐,佢累?熱,岀汗,可能都有影響
瑪卡好似增加性慾,和持久

大宅

myemily 發表於 17-3-25 15:20
會否時間太耐,佢累?熱,岀汗,可能都有影響
瑪卡好似增加性慾,和持久

就是持久太耐未射所以軟。增加性慾有必要但我其實想他早d 射不是再持久

複式洋房

明白. 真心要同C6傾下. 大家要配合一下, 得我地女人自己心急唔係辦法.

大宅

佢似大壓力!大家認真傾下,讓佢知女人時間有限,若真是大家要小朋友,但生理不協調!可以去搵生殖科e生做lUI!

首頁

尾頁

跳至