單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

但樓主好似好忙

珍珠宮

樓主好忙的..我好耐次前想加,不過無位加也不回應..無耐...所有少上來...

SO,我也不加了,加左第二度...
哈哈...

珍珠宮

而且也比人限住講野...連呻下都有問題,起人底,小心...

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

BK群組人數限制已加大,但老實入既人數係多,但真係發言既就真係好小,開呢個群組既樓主都好耐冇留言,如大家真係想開群組傾,可以去BK群組另開一個,再係版面通知大家.
BK係歡迎大家係BK開任何群組,當然可以的話大家多些係版面作出分享,對其他新加入的會員有很大幫助,因之前很多人開完帖就叫人另開GROUP私聊,這樣每個帖都只係見到" please PM ME" " 請加我"等字句,那討論區的原意便沒有了,因此才禁止於BK開立BK群組以外之群組邀請,請見諒!
BK群組內的傾談是沒有限制的,亦只會是已加人群組的會員才看到.
因樓主已有段長時間沒有入此帖,因此現將此帖關閉,如其他會員真的想入此群組,可以以下方法進入:

Baby Kingdom - 親子王國 香港 討論區›群組›家事密語›教仔教女›單親分享及支持

首頁

尾頁

跳至