自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

剛剛上咗去,啲嘢平到笑,我買咗好多書,五蚊本!仲有1蚊bb碗、1蚊面膜,帶唔夠環保袋買呀

珍珠宮

親親小孩子 發表於 17-3-25 16:44
剛剛上咗去,啲嘢平到笑,我買咗好多書,五蚊本!仲有1蚊bb碗、1蚊面膜,帶唔夠環保袋買呀
...

邊款BB碗吖?

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

超多二手圖書,好新淨,五蚊本咋,有啲舊少少嘅,職員姐姐話隨心最少捐一蚊就得!

wcpcelia    發表於 17-3-26 15:02

象牙宮

2021可愛聖誕B勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

親親小孩子 發表於 17-3-25 16:47
超多二手圖書,好新淨,五蚊本咋,有啲舊少少嘅,職員姐姐話隨心最少捐一蚊就得!

大宅

陪月勳章 畀面勳章

親親小孩子 發表於 17-3-25 16:47

地址,就吟入去?

侯爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

那裏?幾點至幾點?
[img align=right][/img]

子爵府

Evachau 發表於 17-3-25 16:46
邊款BB碗吖?

依款

珍珠宮

親親小孩子 發表於 17-3-25 16:54
依款

Thx for sharing

子爵府

woner2001 發表於 17-3-25 16:49
地址,就吟入去?

近牛頭角站,今日開到7點

wcpcelia    發表於 17-3-26 15:02

子爵府

yanfaifai 發表於 17-3-25 16:53
那裏?幾點至幾點?

睇#9吖

自由講場上面有post講㗎

子爵府

仲有鴻x堂唧唧龜0糕,2蚊包,五月到期,抵到爛!

大宅

認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

現場有冇環保袋賣?

子爵府

annie_8_8 發表於 17-3-25 17:48
現場有冇環保袋賣?

冇,要自備購物袋

男爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章

donut 咕𠱸10蚊超平呀

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

全部2手嗎?thanks 好似無衫嘅?
羊年行大運!

子爵府

chunching_bb 發表於 17-3-25 18:46
全部2手嗎?thanks 好似無衫嘅?

書係二手,衫都係,好似係兩蚊件,不過唔多,我主力揀書。

其他嘢都係全新,有bb防曬cream,我記得好似廿蚊一大支,仲有有機洗頭水,唔駛50蚊,但書太重買唔到咁多喇

大宅

2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 笑得好勳章

親親小孩子 發表於 17-3-25 18:52
書係二手,衫都係,好似係兩蚊件,不過唔多,我主力揀書。

其他嘢都係全新,有bb防曬cream,我記得好似廿 ...

勁吖,早知我頭先都去睇下啦

係咪真係有個福袋送?禮物實用嗎?
羊年行大運!

子爵府

chunching_bb 發表於 17-3-25 19:19
勁吖,早知我頭先都去睇下啦

係咪真係有個福袋送?禮物實用嗎?

冇福袋喎,可能因為唔駛入場費卦

大宅

親親小孩子 發表於 17-3-25 19:28
冇福袋喎,可能因為唔駛入場費卦

可能派曬?
thanks
羊年行大運!

侯爵府

育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至