夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

我老公知道我返屋企時間,有時突然出去我會whatsapp交帶佢講聲,而佢收工都習慣會打比我講聲,因為我要煮飯佢食,佢做野無時停,佢基本上都唔覆我信息,我亦習慣左,如果唔敢搵老公既咪等佢收工先講囉

珊瑚宮

2021勳章 親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

你要好好同你老公傾下,呢啲係關心,唔係煩,你係佢至親的人,如果你真的咁冇所謂,佢應該要擔憂你究竟有幾愛自己

別墅

喺屋企都唔會同我講嘢,除非有事叫我做...

子爵府

畀面勳章

緊要事先搵。。無lala唔會搵。。

子爵府

畀面勳章

有冇第三者唔係重點。。重點係佢似乎已經唔愛你,
咁你可以點?離婚?忍?

別墅

jeremylui83 發表於 17-4-7 19:29
有冇第三者唔係重點。。重點係佢似乎已經唔愛你,
咁你可以點?離婚?忍? ...

有小朋友,唔知點算。每一日都係折磨!頂唔順啦!快崩潰

翡翠宮

笨nana 發表於 17-4-7 19:35

有細路,咪同佢傾條件,分開佢都要負責任架

子爵府

畀面勳章

回覆 笨nana 的帖子

同佢傾下點收拾呢個局面。。父親身份永遠不變,佢必須要付上應付的責任。。
你也要自強啊,冇話冇左邊個唔得的,尊嚴最重要!

大宅

2021勳章

笨nana 發表於 17-4-7 19:35

持續幾耐係咁?
發生左咩事變成咁?

別墅

smilesmilefan 發表於 17-4-7 23:16
持續幾耐係咁?
發生左咩事變成咁?

可能出面有女人掛...總之就係唔想理我地

大宅

2021勳章

笨nana 發表於 17-4-7 23:55
可能出面有女人掛...總之就係唔想理我地

可能者係你都唔肯定
冰封三尺非一日之寒,好少會突然咁關係惡劣,
試下修補關係,修補都要半年至一年,唔係咁容易改變

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hunterml 發表於 17-3-29 09:50
我老婆都唔多搵我, 真係無咩事都唔同我講, 而我唔報到佢又唔問. 同之前唔同晒. ...

咁其實男人想唔想個老婆搵佢?搵又話煩,唔搵又話唔關心佢淨係理小朋友,做女人有時好苦惱

伯爵府

笨nana 發表於 17-3-28 21:21
當佢返工or出街,我好想wts佢或打電話俾佢...但已經唔敢。佢可以一直唔搵我直到佢返屋企⋯⋯我連自己個老公 ...

唔使日日搵,自己做到就自己做

男爵府

開心吸收勳章

醜樣豬 發表於 17-4-9 22:26
咁其實男人想唔想個老婆搵佢?搵又話煩,唔搵又話唔關心佢淨係理小朋友,做女人有時好苦惱
...
我本人想架, 至少知道老婆仲識去搵下我.

大宅

咁佢返屋企之後呢?
有時自己諗得嚴重左,電話真係唔使日日傾,我都係有事先打比佢。男人不能管太緊的,你不理他反而會對你好。

大宅

唔好將主意力都放佢身上,自己揾娛樂啦,煲劇出街揾朋友都好,分散注意力。為左咁離婚可惜,其實大部份男人都一樣。

別墅

marie12345 發表於 17-4-10 22:23

唔好將主意力都放佢身上,自己揾娛樂啦,煲劇出街揾朋友都好,分散注意力。為左咁離婚 ...

老婆真係擺喺屋企⋯⋯可能真係太後生就結婚

大宅

唔關幾時結婚事,你既世界唔應該只有佢,其實婚前婚後相處方法係會唔同,要去適應去接受去磨合。

大宅

2021勳章

我試過你呢個階段,當時同他關係不好,都半年
我咪不找他,自己做自己野,約人去玩,
習慣左其實又冇咩野,咪有事先找他囉,有時真係收工先同對方講聲

民房

見到會知佢諗乜,基本上忙完大家都係爭取時間休息

你或者同佢約日假出出面行下傾下可能會好啲

首頁

尾頁

跳至