跳至

首頁

尾頁

大宅

成日聽到5合1.6合1..到底包括d mug

子爵府

原帖由 Mrscheung99 於 08-12-31 13:03 發表
成日聽到5合1.6合1..到底包括d mug

See this web site.

http://baby.popart.hk/adv/images.php?jk=img2/BA0509a-GSK_resize.jpg

肺鏈 & 輪狀 係另加.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 bestwish 於 08-12-31 13:24 發表

See this web site.

肺鏈 & 輪狀 係另加.

我想問join護協package打五合一,肺鍊,輪狀,要$6400,係咪好貴?

如自己出面打會係total大慨幾錢?

大宅

原帖由 foggyao 於 09-1-7 00:26 發表

我想問join護協package打五合一,肺鍊,輪狀,要$6400,係咪好貴?

我 book 左去仁安打....六合一(高級plan:http://www.union.org/new/tc_chi/services/images/boboplan.jpg)另外再加食輪狀2劑合共要 $7,500 囉

0811有馮小貓出世,1011有馮小虎面世。呀哈哈哈....

別墅

護協package算平了,我搵診所兒科醫生打無package,我個女滿2個月打5合1+肺鍊+輪狀都要2千幾。囡囡打完之後訓左成日,連食都唔記得起身食。肺鍊同輪狀一定要打同食呀,因醫生話bb好易感染。

大宅

朋友介紹, 最平. $5800- , 但我自己冇去. 搵兒科醫生打. 全套7,200, 我問過睇開既家庭醫生都有得打. 全套6,600- 其實價錢係有上落. 要自己夾下價. 仁安朋友join左 ~$8,500-

我打既都係六合一, 肺鏈, 輪狀, mmr , 五合一 (十八個月).
大眼bb哈士奇

複式洋房

可唔可以淨係買支針, 返屋企自己打, 會否平 d? 我妹妹係註冊護士, 佢識打針, 但唔知係邊度可以買?

原帖由 husky168 於 09-2-26 18:47 發表
朋友介紹, 最平. $5800- , 但我自己冇去. 搵兒科醫生打. 全套7,200, 我問過睇開既家庭醫生都有得打. 全套6,600- 其實價錢係有上落. 要自己夾下價. 仁安朋友join左 ~$8,500-

我打既都係六合一, 肺鏈, 輪狀, mmr , 五 ...

別墅

我都諗緊幫bb打咩針, 我睇到呢個好似幾平...
http://www.kinetics.hk/group_ben ... _2009_BBvaccine.pdf

大宅

我個b係打6合一加肺加輪。我只係知2個月時用左2千幾,未知之後會俾幾錢。

因為跟開呢個兒科,就俾左佢攪掂就算,無問過價錢。況且知佢用gsk,唔係用其他牌子。

大宅

我個b打5合1加肺鏈加飲輪狀, 要$1740, 佢仲收少40蚊變左齊頭俾1千7百only

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

想問係咪任何人都可以join護協個package架?
係要上護協度即時比晒錢再約時間打定可用電話約左第一次打針先上去比錢呢?

thanks a lot!!

原帖由 foggyao 於 09-1-7 00:26 發表

侯爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

最後你有無join到呢間kinetics呢??

原帖由 nina_nina 於 09-3-2 18:22 發表
我都諗緊幫bb打咩針, 我睇到呢個好似幾平...
http://www.kinetics.hk/group_benefits/baby-kingdom/doc/Baby-Kingdom_2009_BBvaccine.pdf

首頁

尾頁

跳至