親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

五年前去過一次 之後就冇做嘢生埋個B,
尋晚見到三個大人一個b早機去晚機返四千五包劃位 , 所以出手買咗
而家個仔已經三歲今次諗住同老爺老公家個仔一齊去沙巴玩盡佢, 但好似三歲細路唔係好啱 坐快艇咁,所以想請問大家有冇啲咩好介紹 畀一老一少玩呢 機票出咗依家我仲睇緊酒店, 見啲人話start好 但係又好似話依家好差 其實我愈都預咗一兩日喺酒店度玩 大家有冇好介紹

王國會長

王國會長

hijk001 發表於 17-4-2 17:38
尋晚見到三個大人一個b早機去晚機返四千五包劃位 , 所以出手買咗
...

三大一B定三大一小童?
三歲出附近的島都OK, 只係十幾分鐘船程, 住STAR 仲方便. 其實沙巴唔算多野玩, 一老一少可以去ZOO, 睇螢火蠱. STAR 依家點差? 我去左幾次都係住佢.

大宅

瑩瑩老豆 發表於 17-4-2 21:07
三大一B定三大一小童?
三歲出附近的島都OK, 只係十幾分鐘船程, 住STAR 仲方便. 其實沙巴唔算多野玩, 一老 ...

我上網見啲人話依家 間酒店日日都有大隊 大陸人同團友 食早餐好嘈好多人攞嘢食要輪住攞成個酒店都係大陸人 如果佢三歲坐船出到會唔會好危險 我係擔心呢樣 另外我都想睇星星同埋螢火蟲但係請問睇螢火蟲係咪喺船上面睇啦

王國會長

王國會長

hijk001 發表於 17-4-2 21:32
我上網見啲人話依家 間酒店日日都有大隊 大陸人同團友 食早餐好嘈好多人攞嘢食要輪住攞成個酒店都係大陸人 ...

呢個講法聽過好耐, 我上年EASTER 去過係比幾年前多左強國人, 但未致於講到咁跨張.
我囝第一次去只係兩歲半都係咁出島, 螢火蟲係坐呢D船睇的.

侯爵府

...

三歲咁大個,出島快艇冇問題啦

大宅

...

我個囡1.5歲時都係咁坐快艇,抱到實一實,冇問題

大宅

takudd 發表於 17-4-2 23:02
我個囡1.5歲時都係咁坐快艇,抱到實一實,冇問題

多謝分享 我太耐冇去啦請問而家有咩係必食同必去㗎啦

大宅

瑩瑩老豆 發表於 17-4-2 21:43
呢個講法聽過好耐, 我上年EASTER 去過係比幾年前多左強國人, 但未致於講到咁跨張.
我囝第一次去只係兩歲半 ...

你連相都有太好了 我都諗緊呢間酒店

首頁

尾頁

跳至