親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人試過? 我訂時見佢list 3種選擇, 但價錢分別不大, 我又唔多明有咩分別? 請解答, thx!

男爵府

永安都向唔同供應商買機票,酒店訂房都一樣,訂唔到,就試訂第二個價錢

大宅

Wanyia 發表於 17-4-3 01:09
永安都向唔同供應商買機票,酒店訂房都一樣,訂唔到,就試訂第二個價錢
...

ic, thx!

別墅

vanvan1999 發表於 17-4-2 20:20
請問有冇人試過? 我訂時見佢list 3種選擇, 但價錢分別不大, 我又唔多明有咩分別? 請解答, thx!

...
我覺得你最安全係打電話去永安問清楚好D ~如我冇記錯,特快貴D係因為即時出票,頭2個平D好似係團體票,冇咁快有E-TICKET~

大宅

my-angel 發表於 17-4-3 21:58
我覺得你最安全係打電話去永安問清楚好D ~如我冇記錯,特快貴D係因為即時出票,頭2個平D好似係團體票,冇咁 ...

咁團體票會有咩問題要留意? thx

別墅

vanvan1999 發表於 17-4-3 22:15
咁團體票會有咩問題要留意? thx
我從來唔買團體票,真係唔清楚。因為我求安心,希望全部訂好哂,唔想心掛掛~網上聽過有D細AGENT 最終出唔到票,要求改機票(可能加錢),特別係長假旺季。

我永安訂過台北飯店(30/1住),8/1俾完錢即時收到確認電郵,我9/1 SEND 咗EMAIL去問飯店紀錄,回覆話冇,叫我問返永安,永安回覆係另一供應商提供房間俾永安 ,要等佢稍後1次過SEND 資料去飯店,最後回覆20/1 飯店先會有紀錄~

唔知同機票會唔會一樣,航空公司要遲D先有紀錄呢? 你問永安清楚D

大宅

my-angel 發表於 17-4-3 22:52
我從來唔買團體票,真係唔清楚。因為我求安心,希望全部訂好哂,唔想心掛掛~網上聽過有D細AGENT 最終出唔到 ...

明白, 謝謝

大宅

vanvan1999 發表於 17-4-2 20:20

...

網上出票
成人7xx
小童9xx 小童仲貴?

首頁

尾頁

跳至